Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge zrobić formata

kamil19950110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc tak... próbowałem dziś zrobić na swoim kompie formata... stary komp, bios BODAJŻE "PHOENIX" wszystko ustawialem, na 1-wszym miejscu "CDROM" na 2 "HDD-0/1/2/3" i na różne inne sposoby. Wgl nie wyskakuje ten screen " naciśnij dowolny klawisz, aby spowodować rozruch dysku... nie mam pojęcia co zrobić... a musze zrobić formata, ponieważ gdy wchodzę w mój komputer, NIE MA tam ANI JEDNEJ IKONKI... CZYSTO ;/ Prosze o pomoc ;/

Opublikowano

- pewnie nagrał płytę a nie przegrał z CD albo ISO ( odpada , płyta działa )

- nagrywarka na niektórych płytach powinna być na master wpięta i jako urządzenie w pierwszym kontrolerze

@UP to wychodzi na to ze masz CD zrypany

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

• ale robiłem tą płytką formata wiele razy ... czytalem gdzies, ze to moze byc od tego, ze moja nagrywarka, może nie czytać plyty DVD-R

EDIT : próbowałem innymi CDROOMAMI i to samo .... a działają na pewno ... nawet instalowalem sterowniki do tp-linka wczoraj

EDIT2- "- nagrywarka na niektórych płytach powinna być na master wpięta i jako urządzenie w pierwszym kontrolerze"

Możnaby jaśniej? jestem zielony ...

Opublikowano

każdy CD-DVD czyta wszystkie płyty , ale jak masz tylko CD-ROM to jak ty zamierzasz odczytać płytkę DVD !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...