Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PS3 Darmowy Multiplayer

xgokux96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każda gra na konsolę ma darmowy MP, płatne są dodatki do gier w formie DLC abo jakieś duperele w grach Free2Play

Za darmo do pobrania i grania to masz tylko Dust514 i DC Universe Online

819531478353821175209.gif

Opublikowano

KZ3 i NBA 2k13 nie są darmowymi grami.... za obie trzeba zapłacić

Nawet sam multi KZ3 w PS Store kosztuje coś koło 60zł... sam kupowałem, za darmo to pobierzesz te gry o których pisałem wyżej plus UNCHARTED 3 który też przeszedł na Free2Play i MP jest darmowy

Opublikowano

W PSS W dziale demo jest do pobrania Killzone 3 Na multiplayer za darmo NBA tak samo więc pytam czy ktoś zna inne tytuły które są dostępne za darmo a mają multiplayer

Opublikowano

KZ3 i NBA 2k13 nie są darmowymi grami.... za obie trzeba zapłacić

Nawet sam multi KZ3 w PS Store kosztuje coś koło 60zł... sam kupowałem, za darmo to pobierzesz te gry o których pisałem wyżej plus UNCHARTED 3 który też przeszedł na Free2Play i MP jest darmowy

Nie chce robić next teamtu , więc tu się zapytam .

Skoro mp w uncharted 3 jest za free , czyli musze pobrac klienta ? tak ? bo gdy wpisuje ten kod w grze pisze ze jest nieprawidlowy .

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

W PSS W dziale demo jest do pobrania Killzone 3 Na multiplayer za darmo NBA tak samo więc pytam czy ktoś zna inne tytuły które są dostępne za darmo a mają multiplayer

na przyszłość wpisuj od razu, że chodzi Ci o dema z opcją gry po sieci, bo darmowa gra a wersja demo to dwie zupełnie inne rzeczy!

Nie chce robić next teamtu , więc tu się zapytam .

Skoro mp w uncharted 3 jest za free , czyli musze pobrac klienta ? tak ? bo gdy wpisuje ten kod w grze pisze ze jest nieprawidlowy .

trzeba pobrać "klienta" żadnych kodów się nie wpisuje

Gość kamil40013
Opublikowano

Z tego co pamiętam to ostatnio w PSS był do pobrania Uncharted 3 Multiplayer, ale tylko z kilkoma trybami gry. Nie wiem czy jeszcze jest do pobrania.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to ostatnio w PSS był do pobrania Uncharted 3 Multiplayer, ale tylko z kilkoma trybami gry. Nie wiem czy jeszcze jest do pobrania.

Nadal jest, a trybów wcale nie jest tak mało ;p Nie można tych co-op'owych jeśli nie ma się kupionej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...