Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][1.4.7][Surv][FB][Mody] eXtreme Gamers

pumba2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będąc na serwerze, nie przestrasz się gdy wpadniesz do dołu.
http://i.imgur.com/myxphP0.png

Administracja nie ogarnięta, zamiast zwrócić uwage o tym że dodali nowy punkt w regulaminie, to jeszcze zabrali mi 2 mob spawnery Tier V. 3godziny poszły się jebać.
Dostałem bana na ts'ie za to że wbiłem na kanał tam gdzie była administracja <genius>.

Opinie zostawiam wam.

@edit
dodam iż kanał na ts'ie się nazywał " [PBPP] Polska Brygada Przyjaciół Piwa " i nie był zabezpieczony hasłem, wbiłem aby się dowiedzieć za co zostały mi zabrane mob spawnery Tier V, a oni mnie zbanowali na hm... ile to było ? You were banned for 27 days 18 hours from the server by "Vizi" . E, co tam tylko 28dni.

Opublikowano
Vizi:
Dzień wcześniej była podana inforamcja o dodaniu modów.
Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

TeamSpeak nie jest integralną częścią servera Minecraft.
Regulamin TS3:
20. Użytkownik może przebywać na kanałach prywatnych tylko i wyłącznie za
zgodą właściciela.
Opublikowano

jak nie przestrzegasz zasad panujących na serwerze to dostajesz bana. Tak trudno jest grać i przestrzegać zasad ?

Opublikowano

@ref

@edit

Nowa Paczka już jest. Co zostało zmienione:

Usunięto Colured Beds Mod (powodował lagi na serwerze)

Usunięto Liquid Metals (nikt nie używał tej modyfikacji)

Usunięto MFFS (mało osób z niego korzystało)

Dodano ExtraBiomesXXL (nowe biomy - poprzednie nie działały)

Dodano Liquid XP (płynny exp oraz inne możliwości)

Wireless Redstone (tak jak nazwa wskazuje, modyfikacja dodaje satelitarny redstone :P )

@ref

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

siemanko jak zainstalować paczkę?

Musisz wejść w %appdata% i usuwasz wszystko co jest wewnątrz .minecraft. Potem wklejasz tylko pliki i foldery z paczki.

A jezeli nie masz folderu .minecraft to uruchom plik minecraft.exe z paczki i potem zrób tak jak wyżej.

Opublikowano

Zapraszam na server! Administracja jest bardzo miła i pomocna. Server jest nowy, więc nie ma co się spodziewać tłumów. Co najlepsze to, że na serverze nie ma lagów! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co z dodaniem gregtecha ?

@Edit:

Wbiłem na serwer i ... 50 mega pobierania na nic, serwer bardzo słaby, informacje o modach w prezentacji są sprzeczne z rzeczywistym ich stanem.

Server słaby nie polecam

c0a083870cbcff376202a67662460502.jpg

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Hals von Tasseninck, Wielki Książe Ostlandu

Opublikowano

Co z dodaniem gregtecha ?

@Edit:

Wbiłem na serwer i ... 50 mega pobierania na nic, serwer bardzo słaby, informacje o modach w prezentacji są sprzeczne z rzeczywistym ich stanem.

Server słaby nie polecam

Byłeś ledwo 2 minuty. Nie zdążyłeś nawet pograć, więc nie wiesz jakie są wszystkie modyfikacje.

A tak przy okazji, należy czytac mój poprzedni post i temat prezentacji. A nie od razu krytykujesz.

Opublikowano

@pumba2

Spis modów jest i wiem dokładnie jakie mody są ale ty chyba nie wiesz bo w prezentacji jest ew było coś całkiem innego.

A co do tego odrazu krytykujesz to nie jest to bezpodstawna krytyka byłem na serwerze i widziałem - zwykła pusta mapa i spawn zrobiony na szybko w 10 minut tyle.

c0a083870cbcff376202a67662460502.jpg

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Hals von Tasseninck, Wielki Książe Ostlandu

Opublikowano

@up

Lepiej według mnie zrobić spawn na szybko, i później coś dobudować, niż zamknąć server na miesiąc i "odj***ć" mapkę oraz mieć 0 graczy na serverze...

@pumba

Dlaczego server off ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...