Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grota i eq

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko byłem w grocie na 75 lvl-u z słabym eq jakieś 16 k hp, bez bufa, 600 defa około, i jakaś tam truta , nie miałem ani abs-u na strzały, ani bonów do groty, ale co zrobić, żeby one zadawały mniejsze obrażenia, bo zadają masakryczne wiem, że silny na diabły działa na to , zęby je moocniej walić, ok, ale słyszałem,z ę ludzie biorą całe spoty, jak? one przecież zadają za duże obrażenia , a więc co zrobić, zęby waliły słabiej, nno? abs- strzały w butkach i blok w hełmie, co jeszcze ?

boj body 75 lvl, solar

Opublikowano

boshe full abs miecze strzały.. i full diabły i ludzie.. + bufy P i jedziesz z koksem z grocie.. i truta +40 sr z 20% na diabły kd +4 i skile P i kox w grocie..

Opublikowano

To Źle twierdzą, bo chyba grać nie umieją wystarczy na wiki poszukać Proste.

http://wiki.metin2.pl/index.php/Wojownik_Setaou

full Strzały + coś tam na miecze + Bonusy na HP + na Otrucie + Kryt + Bonus na Diabły i inne tam co są w grocie + Przeszywkę + Bonus Reg Pż + Bufy 35 % + Truta Śr 35 + Kd +4 + w Stali Kd Uniku , Uchylenia Speeda. + nno.

Ker169.gif

Opublikowano

Najważniejsze czego Ci brak to buff! Ogarnij buffa i już będziesz brał dużo więcej. Do tego oczywiście abs na strzały. Żeby udźwignąć całego spota musisz mieć bardzo dobrego buffa, full strzały + coś na miecze, full diabły i inne bony typu % do pż czy też samo pż. Ogólnie potrzebowałbyś eq 5b aczkolwiek i tak na 75 raczej byś nie dał rady, zwłaszcza bodym.

PS: Nie używaj berka tylko zielonych mikstur.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...