Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Działajacych Czitow/pilne

kikut33fil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam .

Tak jak w tytule:

Caly dzien szukalem i nie znalazlem ^ jedynie znalazłem Perc Który mi nie działa !!! wypakowałem go na pulpicie i zrobiłem jak trzeba ^ po wejsciu na serwer nic !!! wlanczam delete to mi znika radar !!! BARDZO WAS Prosze o działajacy CHEAT do CROSSFIRE !!!

BARDZO PILNE !!! z góry dzieki :

SHiinset widze ze ogarniety jestes ^^ i że poradzisz

Opublikowano

to we mi wytumacz jak odpalic tego perxsa !!! Morze trzeeba ustawienia jakieś w grze dac ,albo wy[ppakowac tego czita do folderu z gra ????

moje gg 430684: PLIS

Wystarczy mi wh zwykle !!! nie chce zadnych speedhackow i aimow !! tylko WHHH

Opublikowano

Jeśli Nie Ma Hacków Do Gry CrossFire To Nie Zabardzo Rozumiem Dlaczego Jest Ten Dział.

Z Tego Co Mi Wiadomo Działy Powstają Tylko Wtedy Kiedy Do Danej Gry Istnieje Większa Ilość Darmowych Hacków.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie przecież w cross fire jest pełno hackerów, a wy piszecie ze są tylko jakieś vip hacki .Moi kumple mają walle i nic nie musieli nikomu płacić a przez cheaterów jakich jak wy to mi się odechciewa grać w to... :angry: :angry: :angry:

Opublikowano
Ludzie przecież w cross fire jest pełno hackerów, a wy piszecie ze są tylko jakieś vip hacki .Moi kumple mają walle i nic nie musieli nikomu płacić a przez cheaterów jakich jak wy to mi się odechciewa grać w to... :angry: :angry: :angry:

Kolejny temat który odnawiasz -.-

Koledzy cie nabierają Aby przełamać Xtrap potrzeba takich umiętności że ... Jeżeli mają to proszę niech tu wstawią. Są tylko płatne vip hacki i tyle...

(A tak poza tym ty się chwalisz czy żalisz? :) )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na niektorych systemach dziala jeszcze wallhack ja zmienialem system 3 krotnie i nic na zadnym nie ruszyly jak masz szczescia troche to wh bedzie dzialal bo ogolnie jest zpatchowany ale sa wyjatki gdzue chodzi na vip mysle szkoda kasy strasznie wypacza sens gry gralem u kumpla i nie kupie tego ale jesli ktos zna sie na plikach rez i wie co z czym robic to mozna p[okombinowac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...