Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zagrałbyś na takim serwerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

Cześć !

Mam do was pytanie, czy zagralibyście na dobrym serwerze Jail z:

- System rang A,B,C,D (Każda ranga jest do kupna za daną liczbę pieniędzy)

- Ładna arena PVP dla graczy, również estetyczne działeczki oraz ciekawe Parkoury z nagrodami.

- Ładny spawn, ciekawy sklep, z dużym zasobem itemów.

- Miłe dla oka ceny itemów.

- Częste Eventy typu : Spleef, SuperCraftBros, TheWalls, Parkoury, PVP i wiele, wiele więcej.

- Ładna, dopracowana strefa ''VIP''.

- Ogarnięta Administracja. Zapewniam wiek 16+

- Dobre Forum internetowe, w którym będzie można znaleźć ItemShop jak i wiele, wiele więcej.

- Dopracowane, spolszczone pluginy.

- Duża ilość slotów 100+, duża pojemność ''RAM''

Mam nadzieję, że wyrazicie swoją opinię. Czekam na odpowiedzi,

Pozdrawiam.

Niedługo otwieram server Hardcore, znajdziecie tam masę ciekawych rzeczy ;)

Opublikowano

Jeżeli byłyby jakieś autorskie pluginy.

To tak. :-)

Szczerze nie wiem, co tak ma być autorskiego. WorldEdita nie będę programował bo jest, SG nie będę bo też jest.

Myślę, że jak wszystko jest w internecie, to nie widzę potrzeby pisania tego samego.

Opublikowano

jail eh raczej bym nie zagral :/ bo nie lubie tego typu serwerow jail w mc to jest po prostu kicha chyba ze zrobisz cos naprawde ciekawego

Szczerze nie wiem, co tak ma być autorskiego. WorldEdita nie będę programował bo jest, SG nie będę bo też jest.

Myślę, że jak wszystko jest w internecie, to nie widzę potrzeby pisania tego samego.

gdyby tak myslala kazda osoba to kaputery zatrzymaly by sie na wielkich szafach dodajacych liczby z zakresu 1-10

moglbys dodac np grawitacje do blokow + autonaprawe zniszczonych terenow i dodac np granaty

Opublikowano

jail eh raczej bym nie zagral :/ bo nie lubie tego typu serwerow jail w mc to jest po prostu kicha chyba ze zrobisz cos naprawde ciekawego

gdyby tak myslala kazda osoba to kaputery zatrzymaly by sie na wielkich szafach dodajacych liczby z zakresu 1-10

moglbys dodac np grawitacje do blokow + autonaprawe zniszczonych terenow i dodac np granaty

Ziomeczku ! Gdzie ja mam ci na Jaila dodać granaty ? Autonaprawa to MineReset, czego mi jeszcze potrzeba ? Grawitacji ? Haha.

Rozumiem jakiś autorski plugin na serwer Parkour, ale na Jaila ? :/

Opublikowano

Jesli bedzie dopracowany ze strony technicznej oraz estetycznej to hmm czemu nie

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

eh to byly przyklady a nie propozycje,wziete zywcem z serwera wasted na ktorym sa jeszcze (auta/mechy/broniepalne/jetpak/autobudynki/i grawitacja) :) tam jest to co napisalem w poscie

pozatym co ty bys chcial na jail ten typ serwerow jest po prostu nudny, tak samo jak fb dziwi mnie to ze tak bardzo chcesz jail ale to nie moj interes,

wracajac do tematu masz ten serwer gotowy ?? czy dopiero bedziesz robil i zbierasz propozycje ?

Opublikowano

Zapowiada się ładnie ciekawe co z tego wyjdzie oby coś ciekawego ;D Trzymam kciuki żeby wypalił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...