Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co jest teraz dla was noobskie?

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz wywalą dariusa , na którego biorę eve... Ludzie trynda ? silence i leży 0 obrony on ma, amumu ? Support jest po to , jak masz amumu w enemy to on musi być to morgana lub musi mieć przedmiot na zdejmowanie cc (nie pamiętam nazwy) lub samemu się bierze oczyszczenie... Ja bym powiedział , że ashe , heca , lub morgana na supporta , to sobie adc lata i w dupie ma cc hehe

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Shen Amumu i Malphite B) 3 op czampy <_< zawsze je banuje :( :( :(

Opublikowano

Lol mówicie ze shen jest OP jak on tak na prawdę tylko cię łaskoczw bo DMG zbytnio nie ma, tylko ten taunt dla teamu. Lepszy garen który nie potrzebuje teamu bo robi ci demacja na twarz i Cię nie ma + jest nie do ubicia =] Grzybki teemo ( ich DMG) sie nie stakuje wiec ujdzie lepszy kha co ma milion DMG i zawsze ucieknie <3....

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Mnie wkurzają: Dzidalee i Lux jedna wali dzidą z 5 km a druga stun i ulti co 20 sec

ktura ma tego stuna?? zrobili jakiegosi reworka??

Opublikowano

@offtop. Czemu ostatnio zrobiła się moda na debilne trollowanie i pisanie z błędami???

@top.

Shen - 1 na 1 zmienia się w 1 na 2, taunt i i chuja robisz.

Blitzcrank/Thresh - Jeden jebany grab i adc ma killa

Rammus - Ta jebana kulka, tons of armor, jebany taunt i ult który robi team fighty

Akali - Ciągły doskok i niewidka

Rengar - PREDATOR KURWA

Kha'Zix - Jebnie sixte i spierdala z połową hp, nieważne jakie masz cc - i tak spierdoli, mucha

Olaf - PERM SLOW, NIEWRAŻLIWOŚĆ NA CC

Sion - Ult i cały team ma hp...

Malphite - OP ŚCIERWO

Amumu - Jebnie ci stuna i cie nie ma

Jax - TONS OF DAMAGE, AOE ULT, DOSKOK, ARMOR I M. RES. Z ULTA I TA JEBANA PASYWKA

Quinn/Teemo - Blind i champ bazujący na AA chuja robi

Trynda - Heal, slow, doskok (free flash), mniej hp - więcej dmg, i ta jebana nieśmiertelność

Lux/Nidalee - Jebane snajpery, nigdy nie spierdolisz

Master Yi - No kurwa, co tu mówić. 1200 z kryta, jak ma mało hp to albo sie uleczy albo spierdoli

Corki - To jebane w i ten jebany true dmg

LeBla - x2 stun, x2 silence, x4 tp. No kurwa mać. Jeszcze pasywka jak ult shaco.

Trochę się rozpisałem, nie chce mi się już wymieniać. Potem dam edita.

Opublikowano

Shen Amumu i Malphite B) 3 op czampy <_< zawsze je banuje :( :( :(

typowe nob bany na wood Vi

Co do teamtu to:

-heca

-lux

-zed

-akali (wersja feeded)

-ogarniety blitz

-nida na ramach

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

ban zawsze

Kass-debliny uciekinier z op dmg.

Lee sin- głównie przez ganki nie lubie go bo ultem zawsze adc wrzuci do swojego team.

Vayne(feednieta)- tzw składa nas na 3 lub 4 strzaly.

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Kassadin - Jak ja nim gram to easy , jak ktos nim gra to kuzwa GG... Silence Slow Doskok ! @edit sorry pomyliłem się. Ej ty zabije cie na R>Q>E nie ważne czy jesteś ADC czy tankiem z 10000000000000kkkkk HP !

Teemo - Cześć, jestem teemo a to moje grzyby (czytaj. cześć jestem teemo a ty jesteś martwy)

Annie - Jebnie ci ścierwo stuna na morde pedozjeba i cie nie ma...

Fizz - Ultuje ULTUJE ZABIJE !!!!!! Untargetable, fizz ucieka ty wyrzucasz monitor za okno bo właśnie spierdoliła ci penta...

Akali - ej ty ! doskocze do ciebie i cie zabije OK? oo widze że jest was więcej, zrobie sobie pente :3

Kyle - Siema nie mam DMG pod AP ani AD, dedłeś? o sorry jednak mam DMG pod AD, AP i nawet pod tanka cie rozkurwie.

Tryndamiele - Cześć zwą mnie chodząca mielarka do mięsa, której nie da się zabić bo jestem nieśmiertelny na 5sekund a pzt zanim podejdziesz to wjebie ci kritikala za 10kk.

Kha Zix - Nie ważne jakiego ma feeda, i tak cie zajebie i nawet jak go w 10 gonisz to ucieknie.

Talon - Trololo zajebie cie na kombo, uciekne na ulcie i przy okazji zabije jeszcze kogoś <3

Karthus - Ooo widzę że wygraliście Team Fight ale macie po 100 HP, szkoda by była jak bym niechcący nacisnął ''R'' :<

Shen - Widzę że bijesz mojego ADC. Szkoda by była gdybym niechcący dał mu tarcze za 50k HP prawda? :<

Heca - L0L ! Team Fight wbiję się z ulta i rozkurwie was jak mi się będzie podobało, a potem ucieknę bo mam Speed Hacka pod E ! (albo W nie pamiętam ;p )

Nidalee - O, Paczaj. Trafiłam cie dzidą, co? nie żyjesz? he? gonią mnie w 15? ucieknę im na lajcie bo mam 0CD na skok na ulcie !

Tristana - Cześć zagram sobie pod AP wyjebie ci z ulta za 15k i ucieknę bo mam skok na całą mapę ;)

Fiddledick - Paczaj ! Masz Fear, ooo i znowu , ups znowu, padłeś? mam Low HP? Aaaa to idę po heal na miniony :) Team Fight? Wbiję się na ulcie z 1000000 AP i Zhonią ;>

Ode mnie to tyle, nie są to dla mnie postacie typu ''noob rajot nie umiem z tym grać report riot za OP champ.'' tylko poprostu moja reakcja kiedy widze je w przeciwnym teamie jest taka ''Ja pier do le...'' Chociaż zawsze jak jest heca w jungli to zabijam go na redzie :D Zawsze xD

Potem dam edit bo nie chce mi się pisać ;P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Nie są to postacie noobskie, bo takich nie ma, tylko te które mnie najzwyczajniej wkurwiają.

Teemo - Niewidka, blind, grzyby, i 1000000 MS do spierdalania...

Kassadin - Lubię nim grać, ale jak jest w enemy to szlag mnie trafia, co z tego że go zfocusujesz, jak on i tak ucieknie ultem.

Blitzcrank - Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego, jeden zły ruch i BANG! Jesteś pod turretem enemy -,-

Dr. Mundo - Tank, regeneracja hp z ulta, spam tasakiem.

Karthus - Nie tłumaczę...

Nidalee - Heal, spam dzidą, ucieczka z pumy.

Master Yi - Pod AP jebnie ci 1k DMG, zabije i reset cd. Focus? Medytacja i lipa.

Tryndamere - Kryty po 1k, ult.

Game Over

Opublikowano

Sejuani bo to broken gówno, które carruje gry i dlatego to banuje, pis oł.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Fiora. Wbija z ulta robi 500000 dmg pente i ucieka z full hp....

Teemo. pierdzielnie 10000 grzybków i po tobie.

Master Yi. Wbija robi Quadre z Q potem jeszcze heal'a se całe hp z W.

Lux. Daje ci klatke, walnie E i dobije cię ultem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...