Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co jest teraz dla was noobskie?

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ja wyżej jestem ciekaw co napiszecie, bo ostatnio zaczęli banować nawet Leona i blitza ;x

Dla mnie to będzie zed gdysz jego escape system i ten DMG bolą i jeszcze może kha z tym swoim kosmicznym DMG :X

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Noobskie ? Jak dla mnie nie ma czegoś takiego jak "noobska postać" jest postać która po prostu denerwuje swoimi skillami. Ja wybrałbym Tryndamere i Fiorę :)

@edit 700 post B)

Opublikowano

Myślę , że Akali jak jest feednieta robi ogromny DMG i ten jej lifesteal ehh. Dodatkowo teemo mały zwiadowca , który połozy ci 100 mushronow przy baronie i boom cały twój team padł ;p.

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Nie ma "noobskiej postaci", każda postać jest dobra, także tu nie ma co wybierać.

Aczkolwiek jak już mam wybrać, to wybrałbym Fiore. Może i DMG ma, aczkolwiek 0 escape i jest papierkowata.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jeżeli chodzi o bany w soloQ to pierw ode mnie leci: hecarim, zac, tf, thresh, elise, kha'zix, j4, a jeżeli chodzi o denerwujące postacie to zdecydowanie moim nemesis jest Akali i Hecarim. Nienawidzę przeciwko nim grać, ten brak cd u akali i ciągłe doskoki doprowadzają mnie do płaczu. Sytuacyjnie nidalee jeśli ktoś ogarnia, to wtedy można jebnąć w monitor ;_;

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Ja banuje głównie Kha'Zixa, Fizza i blitza/amumu. Wiadomo amumu jest bardzo dobry jak ma się ogarniętego sojusznika na linii bo na początku nic się samemu praktycznie nie zdziała nim ;p

Opublikowano

Noobska = wkurzająca?

Teemo - blind i ta trucizna powoduje że ciągle trzeba wracać do bazy.

Fiora - dobre dmg + lifesteal i ulti podczas którego jest untargetable.

Akali - ciągłe doskoki + invisible.

Amumu - idziesz sobie na linii a tu znikąd łapie Cię w bandaż i stunuje ulti, niby w pobliżu nikogo nie ma i zaraz po ulcie cała drużyna enemy wpada.

Opublikowano

Mnie rozwala kazik bo dostanie asyste i popierdala po TF z tym swoim q i w jak pojebany.

Hecarim jebana szmata z tym swoim W..

Teemo zasrany blind i te jego pierdolone grzyby.

Opublikowano

Lol.. może bardziej sprecyzuj temat? Noobska postać może mieć 3 znaczenia.

1. Postać wkurzająca swoimi skillami, mechanizmami escape.

2. Postać zazwyczaj łatwa do ogarnięcia i często grana przez "noobów"

3. Postać OP czyli coś przeciwko czemu nie potrafisz grać dlatego nazywasz to "noobską postacią"

Jeśli chodzi ci o pkt. 1 to zdecydowanie Fizz , Shen (wyjątkowo potrafi psuć akcje swoim globalnym ultem) .

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

NERF TEEMO

To jest po prostu jeden wielki shit w early, wszystko rozniesie.

Heca jeszcze taki sobie, da się przeciw niemu grać.

Trynda. Ulti OP as shit.

No i chyba tyle. Jeszcze kiedyś mnie Irelia i Syndra wkurzały bo irelia jak złapała to rozwalała a ty nic nie mogłeś zrobić a Syndra ma porypany zasięg. Lux tak samo.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Czemu płaczecie tak na tego teemo? Oczywiście jest wkurwiający, ale do skontrowania jak każda postać, osobiście uwielbiam na niego grac elise<3, jesli chodzi o jego grzyby to wystarczy kupić jebanego oracle żeby je widzieć i tyle -.-,

mnie najbardziej wkurzają postaci z ultem typowym do tf, czytaj sona (jeśli uda jej się złapać adc i apc to gg), amumu z tym swoim AoE stunem no i hecarim tyle ode mnie.

Btw. Możecie mnie zhejtować za tego teemo ale taka prawda, i to tylko moje zdanie :)

krzychu.jpg

Opublikowano

Nie dokonca miałem namyśli ze jest jaka OP a bardziej wkurzajaca. naszczescie chyba wszystcy sie skapli ^^

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Czemu płaczecie tak na tego teemo? Oczywiście jest wkurwiający, ale do skontrowania jak każda postać, osobiście uwielbiam na niego grac elise<3, jesli chodzi o jego grzyby to wystarczy kupić jebanego oracle żeby je widzieć i tyle -.-,

mnie najbardziej wkurzają postaci z ultem typowym do tf, czytaj sona (jeśli uda jej się złapać adc i apc to gg), amumu z tym swoim AoE stunem no i hecarim tyle ode mnie.

Btw. Możecie mnie zhejtować za tego teemo ale taka prawda, i to tylko moje zdanie :)

bo to som cipy

Opublikowano

Mnie rozwala kazik bo dostanie asyste i popierdala po TF z tym swoim q i w jak pojebany.

Hecarim jebana szmata z tym swoim W..

Teemo zasrany blind i te jego pierdolone grzyby.

haha jebłem xD.

Hm.. Ryze, Teemo, Amumu, Blitz (-.-)

Opublikowano

WTF ? Dla mnie noobskie jest startowanie z butami..... czyli 90% eune ;X A tak to zadan postac nie jest noobska, to gracz ktory placze ze go bija/nie umie grac jest noobski

Opublikowano

Ja osobiście banuje Vayne jeżeli jestem firstem i nie idę na bota jako ADC, Shen bo to tankowate gówno + jego zajebiste ulti :*

csyt2-signa.png

Opublikowano

Master YI - Jak sie nafeeduje to sra krytami po 1200

Teemo - Rozpierdalacz w early

Garen - OP shit, wirek z krytami po 200 i adc pada... i jeszcze tankowaty

Amumu - Jedna mała zajebana mumia W>>Q>>E>>R>>E = Padasz

Jayce - Jak zakurwi E+Q to juz pół hp nie masz i przegrana linia...

Hecarim - Albo na farcie zpierdoli albo cie zgankuje na speedhacku z E bądz R

Tryndamere - Walisz go masz 150 hp on 5 włacza ulta, i padasz

Singed - Dobra kontra na dariusa, i ta wkurwiająca trutka bo wiecej bije niz teemo ;(

Opublikowano

Blitzcrank, Teemo i Trynda, według mnie. Blitz z tą swoją łapą, robisz invade, a tutaj taki blitz cię łapie i first blood. Teemo oczywiście grzyby, co tu dużo mówić -_- A Tryndamere, denerwujące ultimate , spowolnienie i ten głos kurczaka ^^

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...