Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć ilość slotów na hostingowym serwerze?

CyanGP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można zrobić to za pomocą essentials za pomocą permisji : essentials.joinfullserver  :)

thks99znripz.jpg

by KoNdZiUKing

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no pozdro wgl za to ze po 1. to lagi bedą takie ze nie bedzie dalo sie grac a po 2 to szkoda pisac o tym bo lepiej zaplacic gdyz nie sa to jakies gigantyczne kwoty a jak grasz z kolegami to sie razem mozecie zlozyc.

Opublikowano

Przykładowo z 20 slotów zrobisz 100 prawda ?

Na 20 slotów masz 2GB ramu czyli po 100 MB, a tak będzie miał 2MB ? :O

Nie polecam tego sposobu bo mogą być lagi, duże lagi

Opublikowano

jezeli ktos ma serwer na fiberhost, to FakeSlots nie dziala, po 2 Bypass slots jest w Essentials "essentials.joinfullserver"
Chociaż dam ci plusika za poradnik dla początkujacych, nawet nie wiem co ja tu robie bo nie jestem początkujacym ;D
Ale tak czy siak masz plusa

1398462709-1.png

Opublikowano

@up a nadchodzi era serwerów z LAGAMI ?! Używajcie tylko i wyłącznie jeżeli starczy ramu, bo mając 1gb ramu jakoś trudno mieć 30 slotów... Plugin dobry na lepsze maszyny/serwery (parametry).

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Jeżeli ma się essentials, można dać wszystkim permissions essentials.joinfullserver :) a fake sloty można zrobić MotdManager ale i tak słabo bo tab zostaje :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może lagowac od tego serw szczególnie jak ma się 5 slotowy 

Uwierz mi ja na pukawce mam serwer 5 slotów wyłączyłem limit ram'u i gra teraz zamiast 5 przyjaciół to 25 ;)

//edit 

i jeszce chce dopisać że nie laguje ;*****

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Raczej się dostosowuje ilość ramu na hostach, ale można tym oszukać ludzi i powiększyć sloty, bo i tak zapewne full serwera nie będzie ;p Ale dobry poradnik i tak ^^

Opublikowano

Poradnik przydatny lecz gdy ktos uzyje tego na 20 slotowym serverze i chce z niego zrobic 100 a ma tylko 2 giga to lagi gwrantowane na servie

1327915121-U74000.jpg

Opublikowano

Takie zabiegi mogą skutkować zablokowaniem serwera, szczególnie na tych niszowych hostingach jak FiberHost.

Polecam jeszcze plugin: UnlimitedSlots

Opublikowano

Nie przydatne , przekroczysz liczbe ram i serwer zostanie zamkniety prubowalem juz tego.

Nie przydatny poradnik :).

Ale prubój dalej moze ci sie uda :D

Pozdrawiam! :)

zawrze tszepa prubowaci liczom sie henci

Opublikowano

Zależy bo jest szznsa na brak lagów i jest szansa na atak LAGOZAURUSÓW ale poradnik ma na celu pomóc i pomaga osobą którzy niechcą wydawać więcej HAJSU na serwer ;)

Opublikowano

Bardzo przy. Głupie, jeżeli zwiększysz sloty, a dajmy na to masz mało ramu serwer zacznie lagować albo przysłowiowo pier******, poza tym to karalne

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

Dobry hosting czy raczej maszyna VPS ?

Człowieku VPS Kosztuje 100-200zł + nie każdego na to stać ale zawsze można kupić 20 slotów za 20zł i zrobić z tego 50... : )

Uwierz, że ceny VPS są ~4 razy niższe niż powiedziałeś.

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Robiłem tak jak miałem własny serwer lagów było w luj. Polecam kupić odrazu serwer drożej będzie więcej slotów i lagów nie będzie.

Pomogłem? Daj plusa B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...