Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tetrahydrocannabinol we krwi nieletniego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Pytanie do was mam (oczywiście jak coś wiecie na ten temat).

Trafiłem wczoraj rano do szpitala z powodu utraty przytomności. Miesiąc temu paliłem trawę z ziomeczkami. W szpitalu mają obowiązek przy tak robić młodym wieku (mój wiek) testy na narkotyki w tym THC ( tetrahydrocannabinol). Pobrali mi krew i mocz. Do moczu będąc w kibelku dodalem trochę kwasu cytrynowego (wziąłem że sobą :D).

Czy we krwi dalej bede mieć thc tak samo jak i moczu? Dodam ponownie, że paliłem nawet trochę ponad miesiąc temu.

Paliłem 1 raz i się skopcilem jak dzika swina (stuff dobry)

Dlatego też we krwi powinna być niewielka ilość obcych substancji.

Nawet jeśli wykryją thc to duży przypal mogę mieć? Nagradzam lajkami haha :D.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Roznie to bywa znajomy miał podobna sytyuacje , tylko ze to ze mu wykryli nie mialo zadnego znaczenia , to lekarz mu tylko to powiedzial ,zasmial sie i psozedl.

Tylko ze on był pełnoletni i na dodatek lekarz wporzadku:)

Opublikowano

Jak jesteś nieletni to powiedzą opiekunom. Po miesiącu wykrywa, nawet po pół roku da radę :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

no co ci mogą zrobić .. najwyżej dostaniesz szlaban 1 dzień.. i huj , powiedz że chciałeś spróbować czy to dobre .. pewnie rodziece też jak byli młodzi co zawsze robili .. palili papierosy , alkochol..

/zakaz handlu

Opublikowano

U rodziców o przypal się nie boję bo będzie dosyć mały.

Żadnych konsekwencji prawnych?

Nope. Tajemnica lekarska, nawet gdyby chcieli to nie mogą nic zrobić :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

W Polsce nie ma zakazu prawnego, który mówi,że zabrania się palenia marihuany, czy ogólnie zażywania narkotyków. Zabronione jest ich posiadanie, handel etc. Twój post mi trochę brzmi jak trolling. Wybacz, jak to czytam to uśmiecham się pod nosem. Przy okazji testy narkotykowe są totalnie niedokładne i bezużyteczne. Sam się o tym przekonałem, konkretnie jakieś 3 lata temu? Czy coś takiego to będzie matka zabrała mnie,żeby zbadać co brałem, bo podejrzewała sobie coś od dłuższego czasu. Na testach wyszło,że podobno zażywałem heroinę. I co kurwa? Tłumacz się z takiego gówna? Ja na widok igły mdleję jak dziecko, a już nie mówiąc o nagminnym ćpaniu tego syfu. Udało mi się to na szczęście wytłumaczyć matka i ojciec od tego momentu są spokojni i wiedzą,że jaram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...