Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

modow do sampa

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam modow do sampa (chyba modów :D opisze dokladniej o co mi chodzi).

Chodzi mi o to ze chcialbym aby po wejsciu byla inna lub ograniczona mapa, np. 1,2 lub 3 miasto.

Kilka broni na start.

Kasa za triki pojazdami.

Ranking- punkty do lvl za zabitych przeciwnikow, zapisujacy sie po wylaczeniu serwera.

Gracz moze wpisac kody na dowolny pojazd.(niekoniecznie)

Sztuczny ruch na ulicach jak w singleplayer.

Czy da rade wgl tak zrobic?

Opublikowano

Kasa za triki jest włączona na serwie lub wyłączona. Sztuczny ruch jak już to tylko w MTA. Bo wątpie abyś na SAMP kupił 1000 slotów ;d. Bronie na start to możesz zobacz czitem dać albo modem CLEO> Kody na pojazd to możesz zrobić komende /auto i wybiera sobie w gui jakie chce. Jeśli chodzi o kody to można je oskryptować w MTA.

Opublikowano

Wszystko zależy od serwera na jakim grasz. Czy to jest RP gdzie nie masz pojazdów, broni i teleportów czy też DM Gdzie masz pojazdy, bronie i teleporty. Co do kilku Twoich pytań:

- W SA-MP ani MTA nie da się zrobić sztucznej inteligencji więc nie będzie ludzi jak na singlu

- Kasa za triki jest już wbudowana w SAMP

- Co do komend na pojazdy są serwery DM, 4fun, PP wystarczy tylko poszukać :)

jp8p35.png
Opublikowano

Wszystko zależy od serwera na jakim grasz. Czy to jest RP gdzie nie masz pojazdów, broni i teleportów czy też DM Gdzie masz pojazdy, bronie i teleporty. Co do kilku Twoich pytań:

- W SA-MP ani MTA nie da się zrobić sztucznej inteligencji więc nie będzie ludzi jak na singlu

- Kasa za triki jest już wbudowana w SAMP

- Co do komend na pojazdy są serwery DM, 4fun, PP wystarczy tylko poszukać :)

Widzę,że w cholernie wiesz o botach :X. Da się zrobić w SAMP i w MTA. SAMP 1 bot = 1 slot w MTA możesz zrobić ile chcesz ale musisz je zaprogramować. Tak to jest jak kto się wypowiada a nie ma o tym pojęcia.

Opublikowano

Kompletnie nie rozumiem o czym mowiecie :D, w sampa gram z kumplami od przedwczoraj przez hamachi. Moze ktos dokladnie opisac co i jak lub podeslac pliki?

Kasa za triki jest włączona na serwie lub wyłączona.

Jak wlaczyc/wylaczyc?

Sztuczny ruch jak już to tylko w MTA. Bo wątpie abyś na SAMP kupił 1000 slotów ;d.

Nie chodzi mi tu o boty ktore dzialaja na takiej zasadzie jak zalogowany gracz. Tylko zeby byly "zrzucane" tak samo jak pojazdy. W sumie hamachi to mam chyba nieskonczenie wiele slotow (ogranicza mnie komputer i internet)

Bronie na start to możesz zobacz czitem dać albo modem CLEO> Kody na pojazd to możesz zrobić komende /auto i wybiera sobie w gui jakie chce. Jeśli chodzi o kody to można je oskryptować w MTA.

Prosze o rozwiniecie wypowiedzi :D .

Opublikowano

Żeby sobie samemu pisać GM-y. Musisz umieć język zwany PAWN( to do SAMP) lub LUA( Ten do MTA) z tego co widzę ty chcesz w SAMP się bawić. Poszukaj poradników nawet mamy 2 na forum. Ja ci nie pomogę bo nie znam PAWN. Jak już to liznełem troche Lua ;d

Opublikowano

a sa jakies fajne gotowce? nie chce mi sie tego robic na powaznie ale tak aby sobie pograc w kilka osob przez hamachi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...