Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cossacks - The Art Of War błąd połączeniem

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chce pograć z dwoma kumplami w Kozaków problemem z jakim do was pisze jest tym że gdy łączymy się dzięki gamerangerowi, ale problem nasz polega na tym że jak ja jestem hostem to do mnie do pokoju wbije tylko 1 kolega drugiemu pisze "loading" i tak wiecznie mu to pisze, jak zmienie hosta na kolege A to on wejdzie z kolegą do pokoju ale ja utknę z "loading", jak hostuje kolega B to wszyscy jestesmy w pokoju ale ja nie mogę kliknąć "ready" a kolega B nie widzi mnie w pokoju, i na dole pisze coś w tym stylu "No connection with Player B".

Wspomnę również że wszyscy mamy windows 7 i uruchamialiśmy w zgodności windows nt 4.0 (service pack 5) jako administrator.

Powiem również że jak ja hostuje samemu playerowi A to możemy normalnie grać, tak samo jak ja wyjdę to on może grać z B.

Nie wiem czym to może być spowodowane, proszę o jaką kolwiek pomoc.

Sry że tak chaotycznie to napisałem ^^

Prosze o jaką kolwiek pomoc

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Tyle że jak instaluje patch v1.35 to po włączeniu gry pisze że brakuje pliku ichat.dll

REF

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...