Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile dziennie zdobywacie ekspa ?

akwa1245

Ile dziennie wbijacie ekspa ?  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile dziennie wbijacie ekspa ?

• Od 0 do 5000
    • Od 5000 do 10000
    • Od 10000 do 15000
    • Od 15000 do 20000
    • Od 20000 do 30000
    • Od 30000 do XXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko zależy od czasu ,chęci i umiejętności. Bez tego można wyekspić od 0 do 5000tyś ,a z tym od 30.000 do XXX ,tylko tego właśnie nie ma :)

hersygna.png
Opublikowano

Ja tam czasu dużo posiadam :) I chęci tak samo ;p Tym bardziej że gram tylko w wota ;p Tu macie scrina żeby nie było że krece coś

expzt.png
Opublikowano

No ja przykładowo dzisiaj około 50k zrobiłem może i więcej

Troche gwiazdek i ładne dzisiaj bitwy się trfiały po min 1k expa+

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

rekordowo to chyba 80k zarobiłem a najłatwiej cały zdobyty exp w grze podzielić na dni od założenia mi wyszło 15k wiadomo że nie gra się codziennie nieraz więcej nieraz mniej ale tak najłatwiej policzyć

SigUserBG.png

Opublikowano

Przez ostatnie kilka dni - 0, WoT mi się znudził, czekam na czołgi w WT i szczyptę realizmu, walki w otwartym polu.

A tak to około 5k ( samo zbijanie gwiazdek)

Opublikowano

Zależy jak siada. Tzn. możesz mieć cały dzień przegrane, potracić xxx kasy i mieć "noob teamy", albo mieć co bitwe 1k expa (bez premki) i w co drugiej bitwie snajper/stalowa/wsparcie/specjalista. Ogólnie dziennie, na samych gwiazdkach ok 10k.

Opublikowano

Wszystko zależy od czasu ,chęci i umiejętności. Bez tego można wyekspić od 0 do 5000tyś ,a z tym od 30.000 do XXX ,tylko tego właśnie nie ma :)

nie da się kręcić jak w garażu stoi T34 no i premke się ma :DD

Opublikowano

Zależy od dnia, ilości wolnego czasu i promila dobrych graczy w twoim teamie (to tak serio mówię)

Teraz na wakację wezmę sobie trochę luzu z WoTem, ale gram codziennie i wbijam zazwyczaj po 10-15k expa w te 15 bitew które gram.

Najwięcej ile zrobiłem to pewnie z 70k jednego dnia, ale to było dawno i siedziałem przed kompem przez 12h :U

Opublikowano

Max 5000. Dlaczego? Bo mam jeszcze życie którego się nie zaprzepaszcza.

Opublikowano

Max 5000. Dlaczego? Bo mam jeszcze życie którego się nie zaprzepaszcza.

5k ? Dwie dobre gwiazdki i jedna bitwa. Razem 3 :) Oczywiście o ile siądzie...

Wcale nie trzeba dużo siedzieć, żeby wbić trochę expa. Dobre bitwy to i dobrze leci.

Opublikowano

Średnia to :13 239 expa na gracza

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...