Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Typy serwerów oraz hostingi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam dodać hosting slotex.pl najlepszy hosting

Plusy

Itemshop

Panel

Najlepszy Support

7 dostępnych silników

Backupy co kilka godzin

2 rozdaje ftp 1 od backupu

Promocja 50%

Mozna kupić radio

Instalator pluginow

SSD

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kocham was

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

Do mineserv dopisz jeszcze "domena nazwaserwera.srvmc.pl" i "darmowy hosting WWW dla strony serwera".

nieregulaminowa sygnatura (link zewn.)

Opublikowano

Ja osobiście polecam OVH. Coprawda niemam panelu na stronie i innych sms shopów ale po co mi to jak jestem w stanie sam to zrobić/zlećić.

3728097908.png

Opublikowano

Ja nie polecam MandzioCraft, niby ze za darmo ale to nie prawda za sama aktywacje biora min 10 zl jak ktos jest spostrzegawczy. Malym druczkiem w np "wygraj konsole" pisze :

"Koszty subskrypcji to 3,69 zł brutto za każdy otrzymany przez użytkownika SMS z punktami do Klubu. Otrzymywane są max. 3 SMSy/tydzień oraz dodatkowy SMS po aktywacji subskrypcji (do czasu rezygnacji z usługi, której można dokonać wysyłając SMS o treści STOP PREMIUM na numer 60355 - SMS bezpłatny)." To swiadczy ze : Jak wyslemy smsa zabierze sam 4 zl i co tydziem bd nam zabierac 12 zl chyba ze wylaczymy usluge co nas bd kosztowalo kolejne 4 zl. Wiekszosc ludzi sie tak nabiera nie czytajac co jest na dole.

Ps.Pisze ze sms bezplatny ale tak naprawde to jak my im wyslemy sms to bezplatnie a jak oni nam przysla potwierdzenie deaktywacji uslugi tak jak pisze na gorze placimy " za każdy otrzymany przez użytkownika SMS" .

Mozecie sie ze mna nie zgadzac ale jak ktos kto nie deaktywuje uslugi wiecej zaplaci niz by mial kupic serwer i placic za niego co miesiac.

Opublikowano

Lepiej zakładać na sprawdzonych hostingach, Craftserve to jeden z najdroższych, ale najlepszy jakościowo.

Opublikowano

Jak najbardziej polecam Slotex.pl . Przenosza serwery do Polski. Ja kupilem serwer za 6zl w promocji lecz to taki super hosting ze kupie nawet za 50zl! POLECAM!

Opublikowano

Jezeli pozwolicie poprawie was , Hosting Enderchest oferuje 72mb/slot a wy napisaliscie 64mb/slot :)

tutaj ich oferta :

Parametry serwera

72 MB RAM na slot
Bazy MySql + PhpMyAdmin
FTP do plików serwera
System sklepu SMS
Zawsze aktualny Bukkit
Adres połączenia: przyklad.ench.pl
Polska Lokalizacja najnowszych serwerów

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

A ja wam polece FreeServers.pl - naprawde darmowe serwery jezeli masz premium.

Dostajecie 8 slotow i 256MB RAM tyle ze sie wylaczaja. A i mozecie przetestowac serwer klikajac przycisk "Przetestuj" na ich stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...