Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Poszukiwana Ekipa na profesjonalny serwer. No noobs...

Znajduch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, poszukuję doświadczonej ekipy m.in AT - którzy znają się na konfiguracji wszystkich plików oraz Koderów, Grafików.
Wystartowałem z serwerem miesiąc temu, serwer odniósł sukces tzn mój samodzielnie ułożony konfig, lecz w przeciągu 2 tygodni upadł z powodu bugów związanych z plikami od AWHOST m.in IGCN S6e3, czekaliśmy na jakieś aktualizacje ze strony IGCN, ale liczba graczy z dnia na dzień spadała, nie mieliśmy wpływu na naprawienie tych błędów, nie dość, że Firma AWHOST zastrzegła sobie prawa do Bazy (sql) to po 2, pliki bezpośrednio od IGCN pracowały inaczej. Planuję ponownie odpalić serwer inwestując w niego sporą ilość $, ponieważ wiem, że się to zwróci. Zastanawiam się nad plikami płatnymi TT albo bezpośrednio od IGCNetwork. Robię to dla graczy nie dla siebie. Wszystkich chętnych oraz zainteresowanych proszę o kontakt PW lub GG: 20452539. Ewentualne pytania co do konfiguracji oraz inne sprawy, także proszę kierować na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...