Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Lagi"?

Truskawen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam bardzo dziwny problem. Otóż gdy poruszam myszką Metin dostaje scin, spadają fps'y. Gdy ruszam myszką bez przerwy powstaje tak jak by SS. (nic sie nie dzieje, pozostaje jedno ujęcie). Czy może mi ktos pomóc? Gra chodzi normalnie dopóki nie ruszę myszką. Proszę o pomoc.

P.S Ten problem mam na każdym serwerze. Problem zaczął się na prywatnym serwerze i mam go nadal na PL'u.

Opublikowano

Niewiem?

-Twój komputer (karta graf.) spełnia wymagania gry ?

-Nie masz wirusa żadnego ?

-Reinstall'u próbowałeś ?

-Patrzyłeś może FAQ na Metin2.pl ?

Opublikowano

Komputer spełnia wymagania. Ten problem stał się z dnia na dzień. Przedtem gra chodziła płynnie nawet jak miałem włączone 2 clienty. Nie wiem co może być przyczyną.

Opublikowano

Hmm.. jeśli problem zaczął się na jakimś serwerze.. to od tamtego czasu musiało coś się wydarzyć na twoim komputerze.

Może podczas instalowania jakiegoś programu dodatkowo zainstalowało się jakieś "gówno" które pobiera i obciąża komputer.

Lub wirus.

Przeskanuj komputer, wejdź w menadżer zadań (alt+ctrl+delete) wejdź w zakładkę procesy, ustaw sortowanie "Używanie pamięci" malejąco i wrzuć tutaj screena ;p

//Reklama OFF.

Opublikowano

Zobacz czy aby na pewno nic nie instalowałeś od tamtego czasu oraz czy masz zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej. Również polecałbym pobrać program który pozwoli Ci sprawdzić temperatury poszczególnych podzespołów w komputerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...