Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dot pluginów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dot pluginów. Mianowicie w jakim języku są pisane pluginy pod minecrafta? Czy są oparte na jakiejś klasie lub bibliotece? Proszę o odpowiedź

Pozdrawiam Domiss

Opublikowano

Pluginy piszą w javie *.* jeśli chodzi ci o gotowe pluginy i jaki mają one język to jest to angielski .

oDYVDfv.gif
Opublikowano

@UP ? Chodzi Ci że w Skript itd? Domiss nie ruszaj tego za przeproszeniem gówna(skripta). Profesjonalnie i lepiej (więcej opcji, ale trudniej) piszę się odrazu w Javie a nie w innych pluginach napisanych w Javie.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Nie ma kursów raczej. Możesz się zapisać u takiego anglika TheBCBroz. Ma na profilu na yt napisane jak się zapisać. Albo kogoś prywatnie o rady poprosić. Ale myśle że lepiej uczyć się z kursów i podpytywać się czasem kogoś (służe pomocą).

Opublikowano

Wolałbym wykupić Kurs Programowania Javy tak aby móc spokojnie pisać pluginy pod minecrafta. Miałem również taki kurs na PHP i MySQL oraz na Pawna. Tak najszybciej się nauczyć ;pp Więc od razu kieruję pytanie do ciebie @Jaca777 czy jest możliwość dogadania się z tobą?

Opublikowano

Ja nie jestem jakimś mistrzem odrazu mówię. Mam kilka pluginów na koncie, no ale nie wiem czy dałbym radę kogoś tak normalnie uczyć. Jak coś to masz moje gg tam obok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...