Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stanie ?

AntyVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, którzy tu wbili ;d

Mam pytanie, a mianowicie:

CO się stanie jak wsadze do ryja ( nasypie sobie do całego ryja cynamonu ) :D ?

bo tak się srają na yt, że nie ogarniam. Coś słyszałem, że ten cynamoc pochłania całą sline, przez co mogą być skutki nie miłe ale nie wiem jakie ;d?

@ SORRY za błąd bo było napisane , ,, ktozy '' zgubiłem r ale już poprawione :D NIE HEJCIC !

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Zatkanie śluzówek, będziesz miał suche gardło, osadzi Ci się w gardle i nie dasz rady się tego pozbyć.

Nie wiem czy zauważyłeś :P

(Da radę, chyba, że popijesz wodą :D)

Lekarze ostrzegają, że podejmując się tego zadania, można się nawet udusić! W Wielkiej Brytanii i Stanach co chwilę na oddział trafiają osoby, które prawie się udusiły sypkim cynamonem.

Sypka i drażniąca substancja wdziera się do gardła i nosa powodując kaszel, a w niektórych wypadkach wymioty.

3t6EGVz.png

Opublikowano

To Ci odpowiedział .

Ty jesteś zajebi***, powiedział haha, najpierw dał 2 filmiki dopiero jak napisałem posta to on zedytował swojego mózgu.

Opublikowano

Do celów eksperymentalnych można zawsze spróbować ale z drugiej strony po co skoro to raczej nie przyjemne uczucie, tak jak osoby wyżej już napisały - wymioty, nudności itd.

Opublikowano

cynamon jest higroskopijny tzn. że pochłania ciecze w tym ślinę. Łykając całą szklankę na raz możesz - a właściwie tego nie unikniesz :P - zaksztusić się. Po łyżce niektórzy się zatykają lecz po szklance to tak jakbyś łykał beton :)

Opublikowano

no zobaczymy, oczywiście nie robie tego by być popularnym na yt, bo nie mam zamiaru nic nagrywac, ale chce zobaczyc jak to jest ;d

Opublikowano

W kilka sekund się udusisz jeżeli czymś nie popijesz.

PS.Radze ci robić to ze szklanką lub litrową wodą xD.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ja kiedyś zjadłem całą torebkę i przez dobre kilka godzin nie mogłem za dużo powiedzieć, bo miałem cynamon w gardle ale długotrwałych konsekwencji nie będzie ;)

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jak chcesz na początek spróbować jak bardzo potrafi wchłonąć ślinę to wystarczy ci kakao.

Jak się ma "technikę" to da się połknąć bez większych problemów.

Opublikowano

Dobra walić to, i tak sprawdzę to na sobie i wsypię do ryja szklanke cynamonu.

Po takim teksie widać, że pierdolisz te głupoty aby tylko zabłysnąć. Powodzenia w szybkim zgonie ;)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

pff... ja zjadłem cynamon z całą szklanką i jeszcze mogłem się napić alkocholu (12% ) i przez 4 minuty nie mogłem oddychać ale jak przeszło ... easy

/zakaz handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...