Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] heavend deck ..............

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

chciałem zacząć gre w DoC i wybrałem Heaven -......- a podobno nikt prawie tym nie gra

i co teraz zrobic ?? co mam w sklepie kupic aby ulepszyc ten deck?

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Kupuj pakiety posiłków za 12k golda lub zestawy za 1k pieczęci... Najpierw postaraj sie zrobić kampanie po której dostaniesz sporo golda i pieczęci za które kupisz te pakiety które ci poleciłem i z tego ułożysz sobie deck. :F

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

kampanie zrobilem całą :) mam prawie 3 lvl ale nie mam jeszcze 1 k pieczeci a golda mam 40k :D a jak wezme zestaw posilkow to dropna karty pod heavend czy nie tylko??

a ile tych pakietów?

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Z zestawu za 12.5k złota dropią wszystkie podstawowe karty nie tylko z nieba ale także z Inferno, Nekropoli, Twierdzy oraz karty neutralne.

Z zestawu z 1k pieczęci tak samo ;)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

a może sobię uzbieraj 65k i kupisz talie całą z postaciami,wydarzeniami itd. :D i wtedy dropną same do Heaven :P

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

kupowanie tali heaven jest bez sensu dostaniesz duplikaty tego co masz i jakieś gówna, już lepiej posiłki kupić wgl polecam najnowszy dodatek herolda bo potworki są boskie niektóre jak obrona przed latającymi odnowa hp i tanie stworki z dużym dmg/hp

wbiłem 600 elo heaven i gram teraz na 800 więc coś tam wiem xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

kupowanie tali heaven jest bez sensu dostaniesz duplikaty tego co masz

Dokładnie. Nie ma sensu kupować tej talii ponieważ jest to podstawowa talia jaka otrzymujesz na początku. Chyba, ze akurat są tam karty których chciałbyś mieć więcej w talii a nie jesteś zwolennikiem losowości, mozesz ją kupić. Osobiście jednak polecam Ci kupować Pakiet Posiłków za 12.5k, lub Bohaterski Pakiet za 17.5k. Jest to wg. mnie najlepszy wybór na początku składania talii.

d4rkvisi0n

1100+ elo

Ariana Deck

Opublikowano

a może sobię uzbieraj 65k i kupisz talie całą z postaciami,wydarzeniami itd. :D i wtedy dropną same do Heaven :P

Moim zdaniem jest to zły pomysł i bardzo nieopłacalny.Póki co kupuj pakiety posiłków , ja mam 25 poziom i ciągle inwestuje w te właśnie pakiety.Nie kupuj gotowych talii , lepiej już kupic sobie bohaterski , jest ryzyko , ze nie trafisz takiego bohatera jakiego chcialeś , ale o to chyba w grze chodzi:) o zabawe i ryzyko

UggNk9.gif

Opublikowano

powiem wam że jak ma się dużo kasy to opłaca się kupować pakiety za 2k xD tzn jak kupicie takich pakietów z 20-30 to dostaniecie na pewno o wiele więcej rzadkich kart ale gorzej z epikami bo tutaj już nie ma pewnych

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...