Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExpBot na serwery prywatne

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JA mam tak. Jak otwieram bota i wybieram ten hackshi.....dll i potem każe czekać 3sec i przełączyć na metka okno. i czekam i wyskakuje to. 

http://scr.hu/0qa2/m9gy5

A gdy nie wejde w okno gry to tak  

http://scr.hu/0qa2/bf6pj

pobralem python22.dll z strony której wysyłał  autor posta.  python24.dll tez pobieralem. nie działa dalej..  MAm win 7 32bitowy. KToś mógł by pomoc ?

Opublikowano

U mnie jest różnie z tym : Czasem jest tak, że robię wszystko po kolei wybieram ten hackshield_bypass potem choose window wyskakuje okno że mam 3 sekundy itp wchodzę w okno gry i : albo mi wyłącza program i gre, albo pojawia się zielono-czarne okno na 1 sec i pisze że program przestał działać albo że nie znaleziono python22 raz tak raz tak więc nie wiem o co chodzi...

Opublikowano

Na Ascarial'u wywala mi metka i wyskakują "?????????????????" dodam, że "injection succeful" czy jak to tam się pisze. ..

I w dll moge wybrać tylko Hackshielda

Opublikowano

Mam jeden mały problem, znaki ??? na serwerze Ascarial, może ktoś pomóc?

IBLojyO.png

"Rycerz bez blizny to kutas, nie rycerz" ~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Co się dzieje? wybieram hackshield coś tam .dll po czym "Choose Window" i próbowałem na każdy sposób ale po tych 3 sekundach cały metin się wiesza ... i wyskakuje, że program nie odpowiada.. pomoże ktoś?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co się dzieje? wybieram hackshield coś tam .dll po czym "Choose Window" i próbowałem na każdy sposób ale po tych 3 sekundach cały metin się wiesza ... i wyskakuje, że program nie odpowiada.. pomoże ktoś?

ja mam to samo, prosze o pomoc

Opublikowano

Cześć, działa na win 8.1? Bo mam mały problem.. Wszystko mi się uruchamia po 3 sec okno wybieram, klikam pythona.22 itd ale w ostatnim ptk instrukcji jest takie coś "Script ausfuhren", po tym teoretycznie powinno się coś "dziać" włączyć okno bota. A u mnie nic, klikam i zero reakcji.

Gram na virtualu, mam windows 8.1

Liczę na waszą pomoc ;) dzięki z góry.

d4jlQo.jpg

Opublikowano

czy mógł by ktoś pomóc? mam tak uruchamiam tego injectora jako administrator(mam w7 64b), i pokazuje mi sie okno to wybieram w nim hackshield-bypass.dll potem klikam chose window pokazuje mi sie okno cos o 3 sekundach i albo nic sie nie pokazuje, albo pokazuje mi sie zielone okno i zaraz pisze ze program przestał działać, co robić? 

Opublikowano

Jak wybieram hackshield-bypass.dll potem klikam chose window i daje na okno metina to mi wywala znaki zapytania, wie ktos o co chodzi ?

Opublikowano

Działa może na MarinerMT2 bo mnie wywala z serwera po kliknięciu i wyskakuje okienko ze znakami zapytania. 

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...