Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GiftCode na Allegro

kotkowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wiele osób mówi, że na Allegro każdy giftcode poniżej 80zł jest fake'em,

powiem wam że nie, sam swojego kupiłem za 35zł, dosyć dawno i służy mi do dziś

Jak łatwo sprawdzić, czy ktoś oszukuje na allegro?

- Prezentacja przedmiotu, jeżeli jest zrobiona profesjonalnie, możesz wiedzieć, że szansa na oszustwo jest mniejsza, reklama dużo kosztuje, komu kto chciałby oszukać z takim MC chciałoby się płacić za reklamę?

- Błędy - większość oszustów można rozpoznać przez błędy w prezentacji

(np. sandboks czy hce), więc uważajcie na to

Jeżeli macie swoje wskazówki, podzielcie się nimi poniżej :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Dawniej to MC był tańszy :P Warto również sprawdzić czy przedmiotem jest konto czy gift code.

The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna

Opublikowano

Podczas Beta to jeszcze klucze za 10 zł były. Sam mam 2 konta aktywowane kupionym Gift Code za 10~15 zł z rok temu.

Była to Beta 1.7.3 lub 1.8.1, nie pamiętam ale dzisiaj nie kupisz już raczej za tą kase. [:

Opublikowano

Witam.Dawniej MineCraft był tańszy-jak powiedział ktoś wyżej.Ponadto jako ,iż były to pierwsze wersje gry to te "zapory" anty-oszustowe były gorsze-jako ,iż gra odniosła sukces i miała wielu graczy, po prostu Mojang'owi nie chciało się ich pozbywać(tych oszustów).

Niektórzy jednak wszystko robią legalnie,sprzedając całe konta z giftcode'em :) A więc teoretycznie rzecz biorąc masz racje.

Podczas Beta to jeszcze klucze za 10 zł były. Sam mam 2 konta aktywowane kupionym Gift Code za 10~15 zł z rok temu.

Była to Beta 1.7.3 lub 1.8.1, nie pamiętam ale dzisiaj nie kupisz już raczej za tą kase. [:

Kłamstwo.Ja swojego MineCraft'a kupiłem w wersji 1.7-1.8 za ok. 15€ (czyt. Euro) czyli w przybliżeniu 80zł.

To co napisałeś jest na prawdę kłamstwem, bo jak napisałem wcześniej byłem świadkiem ceny w tamtych czasach.

Opublikowano

@UP sam pamietam takie czasy, to nie fake!

Minecraft kiedyś na 30zł to było drogo :>

Fake,Fake...

Proszę mi nie wmawiać może ,że nie chodzi wam o orginalnego minecraft'a (z orginalnej strony),bety 1.7-1.8 :) -To się zgodzę, jeżeli nie to mówię,że chyba dobrze pamiętam.

Nie chcę się kłócić-ale mówicie prawdę.

Opublikowano

Najlepiej to kupić gift cody na allegro za większą cene bo wiesz że niejest oszukany bo gift cod kosztuje przeciętnie 80zł i więcej

Opublikowano

Działa - cieszcie się

Nie działa - macie problem, piszcie do sprzedawcy

Ja kupiłem za 35zł podczas bety 1.2 i klucz działa do teraz, tylko konto mi zajebali. Ogółem w obecnej chwili konta poniżej 70zł to są konta skradzione do których ma dostęp w ujj osób.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nawet, jeśli znajdziesz gift code za 90-100 zł , gdzie będzie pisało że jest oryginalny i cud miód oraz gdzie nie będzie błędów a prezentacja będzie ładna, to nie wiesz czy to jest oryginał :)

Nie lepiej spędzić 5-10 minut i kupić je na minecraft.net? :-PP

Pomogłem? zostaw +'ika :)

Opublikowano

Ilość pozytywnych komentarzy i sprzedanych produktów

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Ja znam jedną strone bho, czy jakoś tak, która oferuje 2 konta minecraft za 12,30 zł sms!

Dostałem te dwa konta! Jedno nie działało,a drugie przy próbie logowania pojawiało sie pytanie weryfikacyjne!

Moim zdaniem nie warto wyrzucac pieniędzy na minecraft z innych strone niż minecraft.net

Uczeń
Opublikowano

Witam.Dawniej MineCraft był tańszy-jak powiedział ktoś wyżej.Ponadto jako ,iż były to pierwsze wersje gry to te "zapory" anty-oszustowe były gorsze-jako ,iż gra odniosła sukces i miała wielu graczy, po prostu Mojang'owi nie chciało się ich pozbywać(tych oszustów).

Niektórzy jednak wszystko robią legalnie,sprzedając całe konta z giftcode'em :) A więc teoretycznie rzecz biorąc masz racje.

Kłamstwo.Ja swojego MineCraft'a kupiłem w wersji 1.7-1.8 za ok. 15€ (czyt. Euro) czyli w przybliżeniu 80zł.

To co napisałeś jest na prawdę kłamstwem, bo jak napisałem wcześniej byłem świadkiem ceny w tamtych czasach.

Cena minecrafta podniosła się do ok. 80zł przy premierze gry (Wersja 1.0.0),

wcześniej kosztowało 50% mniej, mój kolega kupował na 2 tygodnie przed premierą

i zapłacił 42zł (ja kupowałem przy 1.5_01 BETA, więc mnie to mało dotyczy).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam tego sprzedawce. Ostatnio kupilem od niego giftcoda za 93 zl i dziala smigam. Ocen narazie ma malo bo to nowe konto. A tak pozatym to wlasciciel stron internetowych 2 narazie wiec nie jest oszustem. No porostu goraca polecam.

http://m.allegro.pl/przedmiot,giftcode-tanio-legalnie-bezpiecznie-i-od-reki,3358862727.html

Niespodzianka

<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...