Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Role Play

SuabY™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Panie i Panowie.

Startujemy z projektem Role Play SA-MP, na Naszym, oryginalnym Game Modzie, z WŁASNYM Anty Cheatem, nie będzie to jakiś Honesto - Szit.

Potrzeba nam ludzi, po prostu do gry. Forum, zostanie przeniesione na najnowsze IPBoard, ale nie będziemy robić reklamy, póki co - Prosiłbym, o wpisanie się w tym temacie i napisanie mi na PW - Kto byłby chętny zagrać, pisałby się na to, byłby aktywny. Ogólnie liderów nie ma, więc rekrutacje są otwarte, co jest dla was pewnie ciekawe.

Proszę o Wypowiedzi! - Po dużej aktywności, podam Forum i IP serwera, bo serwer wystartował, jednakże brakuje graczy - ŚMIAŁO!

Nie przenoście tematu, specjalnie napisałem go TU!

@Edit.

IP serwera to 194.28.50.14:25087 tak BTW. ;-)

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

Link do forum jest zabroniony. Ogólnie to nie napisałeś gdzie na SAMP czy MTA. Chodź wnioskuje, że na SAMP.( Po anty''czicie'' xD). A szkoda bo wolał bym na MTA grać :D.

Opublikowano

Siema Panie i Panowie.

Startujemy z projektem Role Play SA-MP, na Naszym, oryginalnym Game Modzie, z WŁASNYM Anty Cheatem, nie będzie to jakiś Honesto - Szit.

Potrzeba nam ludzi, po prostu do gry. Forum, zostanie przeniesione na najnowsze IPBoard, ale nie będziemy robić reklamy, póki co - Prosiłbym, o wpisanie się w tym temacie i napisanie mi na PW - Kto byłby chętny zagrać, pisałby się na to, byłby aktywny. Ogólnie liderów nie ma, więc rekrutacje są otwarte, co jest dla was pewnie ciekawe.

Proszę o Wypowiedzi! - Po dużej aktywności, podam Forum i IP serwera, bo serwer wystartował, jednakże brakuje graczy - ŚMIAŁO!

Nie przenoście tematu, specjalnie napisałem go TU!

@Edit.

IP serwera to 194.28.50.14:25087 tak BTW. ;-)

Pamiętaj o regulaminie mpc itd ;)

Ja moge na jakiegoś testera albo cuś ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Czyżby wasz "Oryginalny" Gamemode był jak to nazwałeś "Honesto-Szit'em"? Bo na to wygląda.

Co do serwera, wiele osób może odstraszać miejsce akcji - Los Santos, gdyż często są

zmuszeni na samodzielną grę - trudno kogoś odnaleźć, na przykładowej liczbie graczy, która

aktualnie wynosi 8/50 można śmiało chwycić świeczkę i rozpocząć poszukiwania po mieście duchów ;/

Proponowałbym wam zmienić miejsce rozgrywki, gdyż z własnego doświadczenia wiem, że inne,

mniej oklepane miasteczka są dużo lepsze, gdyż posiadałem serwer Destination-RP, który utrzymywał się

zaledwie 7dni (postanowiliśmy zrobić fuzje z innym projektem), a grało tam po 10-20os, niektórymi wieczorami

20-30, więc narzekać nie można było tymbardziej, że graliśmy na wsi co na każdym kroku zapewniało dynamiczną

akcje z innymi graczami. Tak więc małe miasteczko i wyjazd do LS lub ograniczenie niektórych miejsc, gdyż

ludzie posiadający do dyspozycje tak duży obszar jaki preferuje Los Santos rozdomowiają się po całym mieście,

a potem nie można nikogo spotkać i jak już napisałem - to odstrasza.

Opublikowano

@lexox

Napisz na PW, podam ci Skype.

@KurczakSwaj5

Myśl była, by przenieść to do Dillmore, lub Montgomery, jednakże - Po sprawdzeniu serwerów, które mają miejsce akcji w takich oto miejscach - Zainteresowanie, stoi na niskim poziomie, bardzo niskim. Osobiście, nie lubię grać na wsi, co mnie odepchnęło kompletnie - Więc, zostajemy przy LS.

Co do Gamemoda - Nie, nie jest to jakiś Honesto Szit, zaczerpnięte zostało z niego KILKA rzeczy, ale nie jest to zwyczajnie w choy edytowany Honest. Informacje / Skajp - PW.

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

@SuabY niestety, Los Santos jest zbytnio oklepane i przyciągnąć graczy będzie tam znacznie trudniej

niż na np. Dillimore. Też nie jestem zwolennikiem wsi, najbardziej lubię LS lecz gdy miejsce akcji na moim

serwerze osadziłem właśnie tam - nie pożałowałem :] A niestety trzeba przyznać, że póki co Twój serwer

wielkim zainteresowaniem się nie cieszy, jak to Ty napisałeś wsiach, że tam stoi na niskim poziomie to czemu

by się nie przekonać, gdyż też w tym Los Santos dużo ludu nie masz. Wiele osób szukając serwera w LS wybiera

większe, cieszące się popularnością jak na przykładzie ls-rp, n4g i tym podobne, gdyż ludzi znaleźć tam nie jest

trudno i niestety ma to pewien wpływ na poziom grywalności innych serwerów z takowym miejscem akcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...