Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

dawiduksan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz długo nie rałem w Wot-a ale pamiętam kiedyś że czasami ludzie nie pochodzący z Polski gdy zobaczyli Polaka to pisali Jest Polak jest Wygrana itp. I czy nadal tak pisza ?

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Teraz to wygląda mniej więcej tak:

-Siema
-Elo

-Siema

-Siema
-OMG POLISH NOOBS WE LOSE -,-
-Siema
-Masz z tym jakiś problem buraku?

-Właśnie!
-Wyjebać ci?
-Siema

-OMG POLISH SHUT UP

-Siema
-EJ REPORTUJCIE TEGO NOBA CO NAS WYZYWA
-Siema

Takie streszczenie
Polacy w tej grze są oceniani bardzo negatywnie, i się temu nie dziwię.

shoob.png

Opublikowano

nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek ktoś tak pisał no ale niech będzie... teraz to niema większego znaczenia czy to polak czy rumun bo wyznacznikiem możliwości gracza (którym ślepo wszyscy się kierują) jest XVM. PS: wszystko co UP napisał to prawda ... takie przygłupy trafiają się średnio w co 2 bitwie.

Opublikowano

Ogólnie:

NIGDY NIE PISZ: SIEMA, SIEMA PL, ELO PL, SIEMA POLSKA, KTOS Z POLSKI.

Wtedy nie będziesz wyzywany i traktowany na równi :>

Opublikowano

To standardy przecież są. Gówniarz siądzie do komputera ,odpali WOT'a i myśli ,że jest najlepszy. Później głupota z jednego chłopaczka przerzuca się na drugiego i tak się ciągnie łańcuch. W metinie też kiedyśnie było tego co teraz ,ale o czym ja mówię... Cofam się 5 lat wstecz <3

hersygna.png
Opublikowano

mój brat gadał ze jak się pisze siema to oni myslą że to przekleństwo bo chcielu na niego raporty :)

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Ogólnie:

NIGDY NIE PISZ: SIEMA, SIEMA PL, ELO PL, SIEMA POLSKA, KTOS Z POLSKI.

Wtedy nie będziesz wyzywany i traktowany na równi :>

no chyba ze ktos ma na koncu nicku _PL :)

Age is just a number :)

Opublikowano

Sytuacja na serwerze:

Nasz team robi jakieś głupie błędy(bo Polacy)

Ja:Polish noobs

Polak:Ty jesteś noob bo nie umiesz pisać po polsku.

Większość Polaków grający w wota to dzieci od 10-12 lat. Najbardziej wkurzające jest jak jakiś dzieciak drze się do mikrofonu na kompanii.Załamki można dostać.

Teraz Polacy są nie lubiani jak gram niskimi tierami i przegrywamy to każdy piszę "polish noobs, polish idiots"

Opublikowano

Ja na kompanii widzialem chyba 10 latka ktory mówił (wiadomo jakim glosem) ze ma 16 lat...

Spox

Ja tam uwielbiam polaczkowość wkurwiać :)

shoob.png

Opublikowano

Wcześniej polacy byli szanowani i z deka nie lubiani. Dlaczego nie lubiani ? Dlatego, iż byli po prostu dobrymi graczami i jak to powiedział mi pewien czech, "...my jesteśmy dobzi, niemcy jeszcze lepsi, ale z wami się nie da wygrać". W obecnej fazie rozwijającej się sieciowej dzieciarni, nie da się powiedzieć już tego samego. Przez małolatów straciliśmy szacunek. Teraz gdy widzą polaków, wywoływane są skrajne emocje. Przeważnie jest to "O NIE" w dwóch wersjach. "O nie polak. Oni są dobrzy..." lub "O nie polak, chyba to przegramy...". Niestety w 80% jest to ta druga wersja ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...