Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tym grać ? ^^

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie jak grać tym ustrojstwem ( JagdPzIV ) ? najwieksze gówna świata . Ani pancerze ani dobrej penetracji działa masakra ;p

Jak tym grać bo się już powoli wkurwiam . Brakuje mi 40tyś pd to JgPanther który jest o wiele lepszy niż ten JagdPzIV .

więc proszę pomóż ktoś;p

Opublikowano

Tak jak TD krzaczki itp:) Nic innego z tym czymś nie zrobisz. Musisz przeboleć te 40k. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Tez do gówno mam gorszego czołgu nie widziałem..

Opublikowano

powiem tak to jest stug tylko ze ma lepsze dzialo wiec ja stugiem przewaznie bez premki po 700exp... w krzaki i siedzisz nigdzie nie jedz

Opublikowano

40k expa przebolec trzeba, a potem jest juz lepiej bo jgpanther dosyc dobry z topowym dzialem a fredinand to wgl kox :D

Age is just a number :)

Opublikowano

dla mnie jgpz4 jest zajebisty tylko trzeba potrafic kontowac w 1 bitwie odbiłem 4 strzały od is dmg spoko penetra tak samo wiadomo zrob załodze cammo kup siatke lornetke i jazda

Opublikowano

Nie próbuj atakować przeciwnika z przodu. JgPzIV jest w miarę mobilny, więc staraj się atakować przeciwnika z boku lub tyłu. W razie czego kup pare premium pestek.
Zawsze możesz kupić siatkę i binocle. Wtedy możesz pokampić w krzaczkach :)

Opublikowano

dla mnie jgpz4 jest zajebisty tylko trzeba potrafic kontowac w 1 bitwie odbiłem 4 strzały od is dmg spoko penetra tak samo wiadomo zrob załodze cammo kup siatke lornetke i jazda

Wszystko zależy od umiejętności nie tylko twoich, lecz przeciwnika. Jak nie umie strzelać, to i więcej pożyjesz.

Nie próbuj atakować przeciwnika z przodu. JgPzIV jest w miarę mobilny, więc staraj się atakować przeciwnika z boku lub tyłu. W razie czego kup pare premium pestek.

Zawsze możesz kupić siatkę i binocle. Wtedy możesz pokampić w krzaczkach :)

To niszycziel, mobilny, ale niszczyciel, który jeżeli kogoś chce objechać, może się to skończyć znacznie gorzej niż przewidywałeś. TD to TD. Nie jest obrotowy (oprócz jednej linii USA) na czym wiele traci. Trzeba zrobić tak, aby była to jego zaleta, czyli nie iść na I linie, wystawiać tylko działo zza zasłony, a po strzale zmieniać pozycję lub się chować. JagdpzVI jest na tyle szybkostrzelny, że 1 na 1 daje radę. Owszem nie ma dużo obrażeń lub penetracji, ale jest szybki i zwrotny. Coś za coś (patrz Ferdinand). Jednak jeżeli trafi na topke, lub nawet VII naprawdę może się popisać. Trzeba w niego uwierzyć. Też miałem go głęboko w .... po paru bitwach jednak się przekonałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...