Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HANDEL BOT

damianouno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mini tut:

1.zaznacz co chcesz licytować,

2.wpisz kwotę jaką ma stawiać bot,

3.w czas wpisz liczbę (jeśli ma licytować 1min przed końcem aukcji wpisz 1 , jeśli 5min przed skończeniem aukcji to 5)

4.odśwież bota i ciesz się z przedmiotów :)

(Mi działa na nocki ustawiam i już parę itemków wygrałem)

Opublikowano

Mini tut:

1.zaznacz co chcesz licytować,

2.wpisz kwotę jaką ma stawiać bot,

3.w czas wpisz liczbę (jeśli ma licytować 1min przed końcem aukcji wpisz 1 , jeśli 5min przed skończeniem aukcji to 5)

4.odśwież bota i ciesz się z przedmiotów :)

(Mi działa na nocki ustawiam i już parę itemków wygrałem)

Powodzenia bardzo łatwo o stracenie konta :)geniuszu

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

Nie rozumiem czemu tak uważasz, nikt nie skarżył się na bana przez tego bota a kradzieży konta nie ma się czego obawiać, autor programu to zaufany człowiek pewna liga.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o stratę konta w sensie zablokowanie przez bugpoint, to już nie jedną noc licytowałem, bana nie miałem i nie mam.

A jeśli chodzi ci o stratę konta jako kradzież przez autora programu, to powodzenia z szukaniem bota, do którego nie logujesz się danymi swojego konta lub w tym przypadku powiązanymi ze stroną bota, ponieważ Ja takiego nie znam, nie licząc pixel botów, które na handlu "bardzo fajnie" by się sprawdzały...

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Nie rozumiem czemu tak uważasz, nikt nie skarżył się na bana przez tego bota a kradzieży konta nie ma się czego obawiać, autor programu to zaufany człowiek pewna liga.

Jeśli chodzi ci o stratę konta w sensie zablokowanie przez bugpoint, to już nie jedną noc licytowałem, bana nie miałem i nie mam.

A jeśli chodzi ci o stratę konta jako kradzież przez autora programu, to powodzenia z szukaniem bota, do którego nie logujesz się danymi swojego konta lub w tym przypadku powiązanymi ze stroną bota, ponieważ Ja takiego nie znam, nie licząc pixel botów, które na handlu "bardzo fajnie" by się sprawdzały...

Pozdrawiam.

NIe chodzi o to kazde konto jest przypisane do konta na stronce . GameOverMan ma dostep do kont na jego forum wiec wchodzi sobie na konto pozniej Dark Orbit i prosze Login Hasło Serwer gotowe :)

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

Co z tego jak nie zmieni hasła ani maila? Z resztą jakbyś umial czytać to byś się dowiedzial że on to pewna liga

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Co z tego jak nie zmieni hasła ani maila? Z resztą jakbyś umial czytać to byś się dowiedzial że on to pewna liga

Wsumie tak ale x4 moze wywalic :) Liga nie liga

#KŁUDKA#

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...