Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biberek o co kaman

Mistake1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o co kurwa chodzi z tym biberkiem na fb że na kamerkach przesiaduje , już kilka osób z moich znajomych spotkałem którzy pisali że mówili znim wtf ?

Opublikowano

hahah trolluja cie hahahah bieber to prawdziwy artysta i on nie ma czasu na rozmowy z plebsem xdd

Tsa.. "artysta"

W chuja cię robią :D

graphic.png

Opublikowano

Mówili z nim? To rozumiem że jesteś bardzo łatwowierną/ufną osobą która nawet nie potrafi sobie w głowie przeanalizować najprostszych faktów.

Opublikowano

Mówili z nim? To rozumiem że jesteś bardzo łatwowierną/ufną osobą która nawet nie potrafi sobie w głowie przeanalizować najprostszych faktów.

Ty też, czytaj ze zrozumieniem... On się pyta ocb, a nie że w to od razu wierzy, no kuhwa.

Zwykły trolling, blokuj albo hejtuj takich.

Opublikowano

Ty też, czytaj ze zrozumieniem... On się pyta ocb, a nie że w to od razu wierzy, no kuhwa.

Zwykły trolling, blokuj albo hejtuj takich.

A więc jeżeli to zwykły trolling to dlaczego traktujesz tak poważnie odpowiedzi? Nie rozumiem trochę tej "Twojej logiki"

Opublikowano

A więc jeżeli to zwykły trolling to dlaczego traktujesz tak poważnie odpowiedzi? Nie rozumiem trochę tej "Twojej logiki"

<facepalm> to się odnosiło do tego że jego trollują, a nie on trolluje...

To

jeżeli wymagasz od kogoś aby czytał ze zrozumieniem to najpierw zacznij

pisać z głową ponieważ nie da się tego wywnioskować z Twojej

odpowiedzi.

Specjalnie zrobiłem linijkę przerwy.

Opublikowano

<facepalm> to się odnosiło do tego że jego trollują, a nie on trolluje...

To jeżeli wymagasz od kogoś aby czytał ze zrozumieniem to najpierw zacznij pisać z głową ponieważ nie da się tego wywnioskować z Twojej odpowiedzi.

Opublikowano

o co kurwa chodzi z tym biberkiem na fb że na kamerkach przesiaduje , już kilka osób z moich znajomych spotkałem którzy pisali że mówili znim wtf ?

Boże. Widać, że naprawdę Wam się w domu nudzi. Justin - młody chłopak, który wykonuje typowy pop i zdobywa serca dziewczyn na 'słodkie oczka'. ;) Proste i logiczne. Tacy 'artyści' byli, są i będą, a marny hejt w ich stronę raczej nie stawia Was w dobrym świetle. :)

Opublikowano

Boże. Widać, że naprawdę Wam się w domu nudzi. Justin - młody chłopak, który wykonuje typowy pop i zdobywa serca dziewczyn na 'słodkie oczka'. ;) Proste i logiczne. Tacy 'artyści' byli, są i będą, a marny hejt w ich stronę raczej nie stawia Was w dobrym świetle. :)

Swoją drogą to ciekawe czy Michaela Jacksona hejtowali jak był w jego wieku? I tak jak umrze Bieber to będzie to samo co z artystą wspomnianym wcześniej przeze mnie, tak go kurwa hejtowali, a po śmierci "byłem jego największym fanem"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...