Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zepsute zasilanie?

Spectators

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu gdy coś odpalę na kompie, nawet o super hiper ultra pro LOW wymaganiach po kilku minutach FPS-y spadają do 5 w porywach 10 i wyskakuje komunikat, że karcie graficznej brakuje mocy. Słyszałem, że to może być wina wysychających kondensatorów w zasilaczu. Komputer posiadam już 4,5 roku, regularnie go czyszczę i sprawdzam, a od pewnego czasu mnie to dręczy... Nigdy nie było z nim żadnych problemów, nic nie było wymieniane. Wie ktoś co mu dolega i co mogę zrobić? Coś mi się zdaje, że będę musiał kupić nowy zasilacz. Obecnie posiadam jakiś dołączony co był do obudowy 400W Teacens (czy jakoś tak :) ). Z góry dzięki za odpowiedzi i Pozdrawiam

Opublikowano

No właśnie niezbyt mam od kogo pożyczyć, nikt nie trzyma w domu 20 zapasowych zasilaczów :D Dlatego pytam może są jacyś obeznani sprzętowcy co coś doradzą...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...