Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się jeździć dragi?

Mesticool

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czy można dorobić się jakiegoś ULTRA lub chociaż tej kasy i reputacji z Dragów?

Bo zastanawiam się nad kupnem zondy.

Nie chce robić 2 tematu wieć zapytam się też tu.

Czy opłaca mi się kupić zonde czy avendora.

Mam już lambo roadster i porsche rs 4.0 ( z kodu :D)

I nie wiem czy kupić avendora i go stuningować full ULTRA czy kupić zonde i wsadzić do niego i do porsche full ULTRA :).

Chodzi mi o to czy Porsche dorówna avendorowi.

Opublikowano

Okej noto tak z dragów niedorobsz sie kasy i repy dropi tam tak jak na innych wyscigach tyle ze sa krudkie i temu czasam nanieludzie chodzą ale cza wygrywac bo im gorsze miejsce to nicniedropi

co do aut to jak cie stac to kup Aventadora autko prawie najlepsze w grze Zonda

podsumujac jak chcesz super auto do dragów wciaz do kup

Zonda

tez bardzo dobra na normalne wyścigi mocne nitro mocne v max i tp

a jeśli niechcesz auta do dragów najlepszego to kup autko które jest troche lepsze na normalnych wyscigach

Aventador

Lpeszy od zondy na normalych wyscigach gorszy na dragach

tez bodrzo dobre nitro mocne v max i tp

Opublikowano

Zdarzają się ultra na dragach, ale bardzo rzadko.

Porsche 911 GT3 RS 4.0 na full ultra nie będzie w stanie rywalizować z Aventadorem na tych samych częściach.

Jedynie zwykłe Porsche 911 GT3 RS będzie w stanie sobie z nim poradzić ze względu na o wiele lepsze prowadzenie.

Jeżeli szukasz wozu typowo do dragów to kup Zondę Cinque, w tej konkurencji jest niemal bezkonkurencyjna.

Aventador jest bardziej do wyścigów.

Opublikowano

Ja tam ostatnio nabyłem Nismo . Auto świetne , na częściach amerikona osiąga 330km/h (ok. 360km/h z nitro) . Bez problemu rozwala Aventadora , z Cinque ma malutki problem , da się go wbić do klasy S po dobrym tuningu więc można się kozaczyć ;) Jest tanie , łatwe w prowadzeniu i przyśpiesza bosko , co na pewno przyda Ci się na dragach .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wystarczy sobie przeliczyć ile dostajesz za drag i ile dostajesz za wyścig

a potem zobacz co jest szybsze i zobacz ile dostaniesz kasy za 4 minuty jazdy dragów a ile dostaniesz za 4 minuty jazdy wyścigów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...