Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prosba]Kilka pytań od Kurczaka

KurczakSwaj5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeśli chodzi o DN jestem amatorem z 4-dniowym stażem i ciągle męczą mnie tysiące pytań, a oto

trzy z nich:

1. Właśnie wbiłem 15'lvl Archerem i udałem się do jakiegoś NPC, gdzie jak zwykle przytrzymałem

Spacje aby przyśpieszyć tekst i nieświadomie coś powybierałem. Przeniosło mnie do jakiegoś pokoiku, rozwaliłem

kilka mobów i nie wiem o co chodzi. Quest nazywał się bodajże "Job Advencement". Mógłym prosić aby ktoś mi to wyjaśnił? O co w tym chodzi.

2. Jak napisałem wyżej, gram Archerem i nie wiem jakie atrybuty powinny mieć moje przedmioty, tj. Niektóre naszyjniki mają AGI, STR itp.

Jakie powinienem dobierać do mojej postaci?

3. Mam jakieś przedmioty o nazwie "Wonderfun Exchange Cupon" lub podobnie. Do czego one służą, jeśli można je na coś wymienić to na co?

To na tyle, z góry dzięki za odpowiedzi, ale oczywiście odwdzięczę się także Lajkami, jeśli komuś na tym zależy.

Opublikowano

1. Quest na zmiane klasy na Acrobat lub Bowmaster

2.AGI - daje crit.

3.Malo warte mozna wymienic, ale nic sie dobrego nie dostaje.Wymiana kolo Wonderful Parku

Opublikowano

1. Quest na zmiane klasy na Acrobat lub Bowmaster

2.AGI - daje crit.

3.Malo warte mozna wymienic, ale nic sie dobrego nie dostaje.Wymiana kolo Wonderful Parku

1.jak juz to Acrobate albo Sharpshootera -bowmastera masz na SEA :)

2. zalezne od podklasy bo moze kolega robic np sharpa baliste na magic power albo sharpa snipera na fizyczny atack jedno potrzebuje jednak Agi ktore daje ci wlasnie krytka nie warto jednak inwestowac w cos w stylu str na archera z uwagi ze jest to klasa dystansowa a nie meele

3. jak kolega wyzej pisal tu sie nie zgodze przydaja sie one do np . kupowania epickich prezntow dla npc , do jewel pouch czyli woreczkow w ktorych masz "x" ktorys z kamieni do upgrade ilosc i jaki jest losowa ;)

jak cos jeszcze potrzebne pisz:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...