Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwisy PPA

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, jest to opłacalne? Ostatnio sporo poczytałem na temat serwisów pay per action i naprawdę zaciekawiło mnie to w jak łatwy sposób można zarabiać.. tyle żeby było to łatwo to trzeba się nieźle wybić. Więc jak jest waszym zdaniem czy osoba zaczynająca działać coś w tym celu ma jakieś "szanse"? Może jakieś rady?

Na wstępie mówię, że nie prowadzę żadnych blogów, kanałów na youtube, a serwis który najbardziej mnie obecnie interesuje to Firecash

Z góry dziękuje za odpowiedzi

Opublikowano

Codziennie dochodzi dużo nowych ludzie więc czemu miałbyś nie dać rady? Szukasz niszy, potem promujesz to na yt, dailymotion itp robisz bloga (podstawa) i windujesz go do góry w wyszukiwarce a kasa sama wpada. Największy problem, to znaleźć nisze.

@UP ppa w skrócie. Ktoś, żeby pobrać dany plik, musi wypełnić ankietę, potem za to zapłacić (darmowe ankiety też są), każda ankieta ma swoją stawkę i za pobranie dostajesz kasę. Od 0.01$ aż do 20$ za pobranie. Także polecam firecash. Najwyższych stawek nie mają, ale jest to najstarszy i najlepszy serwis ppa.

Moje wypłaty. Nie ma tego dużo, bo nie chce mi się w to bawić :D lenia mam jak chuj

oxw7du.jpg

A tutaj kilka pobrań jakie mi wpadały. Jest ich oczywiście o wiele więcej :)

tyuu1y.jpg

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Osobiście polecam AstroCash. Lepsze stawki niż na FC :)

Stawki to nie wszystko.

Opublikowano

Wiadomo, AC nie ma gateway'a, FC ma jakieś tam bajery, poradniki za $, ale wciąż wole AC :) osobiście gatewaya nie potrzebuje :)

y5r5.png

Opublikowano

Codziennie dochodzi dużo nowych ludzie więc czemu miałbyś nie dać rady? Szukasz niszy, potem promujesz to na yt, dailymotion itp robisz bloga (podstawa) i windujesz go do góry w wyszukiwarce a kasa sama wpada. Największy problem, to znaleźć nisze.

@UP ppa w skrócie. Ktoś, żeby pobrać dany plik, musi wypełnić ankietę, potem za to zapłacić (darmowe ankiety też są), każda ankieta ma swoją stawkę i za pobranie dostajesz kasę. Od 0.01$ aż do 20$ za pobranie. Także polecam firecash. Najwyższych stawek nie mają, ale jest to najstarszy i najlepszy serwis ppa.

Moje wypłaty. Nie ma tego dużo, bo nie chce mi się w to bawić :D lenia mam jak chuj

oxw7du.jpg

A tutaj kilka pobrań jakie mi wpadały. Jest ich oczywiście o wiele więcej :)

tyuu1y.jpg

Zakryj ID bo ci nisze ukradnę xD

Co do PPA zacząłem swoją przygodę od 31 maja 2013 i stan konta to 13.60$ :)

Zarabiam na AC

To dopiero początek ^_^

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

mnie cashfile w chuja robi wyslalem ponad 100$ i od miesiace nic nie dostaje a cashfile co chwile pada

cashfile to scam :) nie doczekasz się wypłaty

Opublikowano

a jak chodzi już o wypromowanie, to jak znaleźć najłatwiej tego typu zagraniczne blogi by troszkę po spamować swoim?

Opublikowano

Chcesz na takich blogach spamować swoim blogiem? Genius :|

Wpisz sobie na yt "jak pozycjonować bloga" i znajdziesz wszystkie potrzebne rzeczy.

Opublikowano

okej mój błąd ^^

Mam jeszcze jedno pytanie, jeśli z uploaduje plik na ich serwer to jak zrobić by inni mogli go pobierać? Sam muszę pobrać instalator czy jak to z tym jest..

Serio jestem ciemny w tych sprawach bo nigdy wcześniej nie miałem styczności z takimi rzeczami :/

Opublikowano

Pokaż szczegóły --> Na dole masz mirrory

Polecam megadown.us

Zmieniasz tam też nazwę pliku, ilość pobrań i rozmiar pliku.

Opublikowano

Zarabiam na na PPA już około 2 lata, na Astrocash dopiero od listopada, pieniądze można zarobić i to nie mało w tym miesiącu miałem rekord i na czysto po odliczeniu podatku miałem 5400zł. Każdy może na tym zarobić tylko trzeba mieć pomysł i chęci ;)

sygnauf.png

by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...