Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam słuchawek do gier 250 zł

Maciek2699

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam słuchawek do BF3, nie muszac byc Pro Gejemer z jakimis smiesznymi nazwami byle by dobrze grały - cena 250 zł oczywiscie z lekka nadwyzka jak trzeba. Fajnie by był mikrofon. Poleceono mi Sybiera V2 7.1 (te z karta). Wpisałem w allegro - znalazłem

http://allegro.pl/steelseries-siberia-v2-4kolory-karta-7-1-kabel-i3289081515.html 

Jest tu jakis haczyk ? czy o co chodzi z ta cena - w innych sklepach ponad 250zł.

Opublikowano

poki co zintegrowana, wiec lepiej by bylo z usb ale nie tylko i wylacznie z usb bo czasami gdy juz wszyscy spia nie chce grac na ps3 z glosnikami i bym sobie podlaczal sluchawki. BF3 - PC, przygodówki na konsoli, ale na konsole bym w ogole nie patrzal bo zadko beda uzywane.

Opublikowano

w tej cenie to CAL'e + jakiś mikrofon <np. od zalmana> albo możesz kupić senki hd201 + jakąś kartę dźwiękową

@edit

popatrz jeszcze na Superlux HD668b + audigy 2zs

Opublikowano

Szukam słuchawek do BF3, nie muszac byc Pro Gejemer z jakimis smiesznymi nazwami byle by dobrze grały - cena 250 zł oczywiscie z lekka nadwyzka jak trzeba. Fajnie by był mikrofon. Poleceono mi Sybiera V2 7.1 (te z karta). Wpisałem w allegro - znalazłem

http://allegro.pl/steelseries-siberia-v2-4kolory-karta-7-1-kabel-i3289081515.html 

Jest tu jakis haczyk ? czy o co chodzi z ta cena - w innych sklepach ponad 250zł.

Sprowadzane z chin podróby. Bierz CAL'e i mikrofon zalmana bo znacznie lepsze od tych siberii

Opublikowano

Hmm te CAL! są bardzo czesto polecane - czyli muszac cos znaczyc. w takim razie je zakupie. mikro wezme od zalmana. jakbym chcial w przyszlosci wymienic karte tak do 200zł to sie cos oplaca czy za taka cene nie bedzie wiekszej roznicy miedzy zintegrowana ?

Opublikowano

Pewnie, że będzie różnica, będziesz wstanie usłyszeć "normalny dźwięk"

Pewnie nim uzbierasz kasę to cena tej karty trochę spadnie, xonar dx/xd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...