Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] referinki

wyjazdwpolee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestes pewien ze jest ukonczona misja reflinkowa? Moga nieodpicywac, dlatego ze nie jest w pelni ukonczona. Jesli jest- sprubuj napisac na ircu i wyjasnic sytuacje.

Opublikowano

Pamiętaj, że to cp masz zrobić gdy pojawi ci się zadanie [CP 30], po zrobieniu cp idziesz do Jerico i dopiero wtedy misja reflink jest ukończona

Co by tu wstawić ??

Opublikowano

Już nie chcę robić nowego tematu - czy to się jeszcze opłaca? wbicie 30 lv bez przygotowanego eq (zaczynałbym od nowa) to powiedzmy kwestia 2 dni, 4x2 dni = 8 dni czyli w ciągu 8 dni miałbym pudło (nie mam pojęcia po ile chodzą, wie ktoś ? S1) i 21 wolnych ND chyba, że cena pudeł się zmieniła. Swoją drogą co się teraz opłaca kupować, bo chcę zacząć grać od nowa ;)

Opublikowano

Już nie chcę robić nowego tematu - czy to się jeszcze opłaca? wbicie 30 lv bez przygotowanego eq (zaczynałbym od nowa) to powiedzmy kwestia 2 dni, 4x2 dni = 8 dni czyli w ciągu 8 dni miałbym pudło (nie mam pojęcia po ile chodzą, wie ktoś ? S1) i 21 wolnych ND chyba, że cena pudeł się zmieniła. Swoją drogą co się teraz opłaca kupować, bo chcę zacząć grać od nowa ;)

Zrób nowy temat.

Pudlo koøo 7kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...