Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ciekawostki Play4Free.

Dymoslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakieś fajne ciekawostki o Play4free. Np. loga BF heroes w Play4free. Widział ktoś?

Sam wstawie kilka zdjęć:

Logo BF H na mundurze czołgisty weterana

.ysq9ra.png

Logo Battlefiel Heroes na mapie Sharqi.

rg948y.jpgPlakat Battlefield 1942 widoczny na Sharqi.

znvpja.jpg

Opublikowano

Na czapce podstawowej też jest logo bfh

To chyba czerwona gwiazda Armii Rosyjskiej :). To nie jest logo BFH http://cdn.battlefield.play4free.com/static/20121585004882/images/item-icons/med/350.png

Opublikowano

Na omanie, punkt B, tam gdzie pociąg jak pójdziemy do tego budynku tam dalej gdzie sie konczą tory to usłyszymy takie dzwięki straszne :D

OndteAw.png
Opublikowano

@UP

To samo jest na Sharqi Rush w trzeciej fali, na schodach przy domku jak się idzie na M-COM po lewej (patrząc od ataku).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Chodzi ci o combata 870 version BF3? Ooo wspomnę o broniach.

W taki sposób dostawano OnlyTheFew.

Only_the_few.jpg

Jeśli kupiłeś BF3 przed premiarą dostawałeś:

Beret i specjalną wersję combata

943225926d1303328097-battlefield-3-exclu

Eee tam, te bronie i tak się niczym się nie różnią od normalnych plus są na PTE bodajże za darmo

461151420292002410470.png
Opublikowano

W omanie na B, tam jak sie kończą tory naprawde słychać głosy :D

Nie są to jakieś przeraźliwe dźwięki, a raczej jakby ktoś gadał tam w środku w hangarze :)

Na dragon valley jak podejdziemy do budynku na bazie, nie wiem czy us czy ru, słychać też jakieś dziwne odgłosy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To jako, że niedługo się przesiądę na bf3, to podzielę się z Wami takimi moimi pseudo campami-ciekawostkami ^^
Oman:

Drabinka na dach w miarę blisko B, ale lokacja ciężka do odkrycia i jak ogarniasz snipera, to możesz nieźle przyhedować :D

lv1vlnywqi23.png

Kolejny daszek, o nim już wie więcej osób i jest łatwiejszy do wykrycia.

ls3yay839tvw.png

Ruiny przy bazie RU, tam nie można dojść, jeśli jesteś z US, więc może cię ściągnąć tylko jakiś ogarnięty zwiad, co i tak graniczy z niemożliwością, gdyż jest tam murek, który odsłania nam tylko głowę.

f6m6omlmqyw4.jpg

Czy wiedzieliście, że na te "wieżyczki" można wejść po drabinkach? Tak wiem takie oczywiste rzeczy pokazuje, ale połowa ludzi i tak o tym nie wie.

c39lf2bsl2e5.png

A tutaj rura zaraz przy D, idealna campa dla mechanika, gdy jest nawałnica wrogów i czołgów, przyznać się ile razy ktoś tam popatrzał, gdy przejmował flagę?

1rfwyzzhhxmp.jpg

Basra (chyba tak to się pisało xD)

Pamiętacie te murki z drzewkami, co tak ładnie zasłaniały wrogów?
Bo ja tak i postanowiłem to wykorzystać ^^
Stajesz jakieś 3m od murku (na wyczucie), rzucasz pod niego granat, liczysz spokojnie do 3, wbiegasz na granat, a gdy jesteś już pod murkiem klikasz spację i skok+odrzut granatu unoszą cię do środka rabaty :)
Teraz jesteś nie do zauważenia, a sam możesz napieprzać dowoli (polecam grać szturmem i medykiem w środku).

evw69amuytwq.jpg

u785kzilfarn.png

Jak coś, to mogę poszukać i powrzucać inne campy z innych mapek, a może macie jakieś pytanie dotyczące bf? :D
Trochę o nim wiem i mogę coś jeszcze powrzucać.

436951440626370320491.png

Opublikowano

To jako, że niedługo się przesiądę na bf3, to podzielę się z Wami takimi moimi pseudo campami-ciekawostkami ^^

Oman:

Drabinka na dach w miarę blisko B, ale lokacja ciężka do odkrycia i jak ogarniasz snipera, to możesz nieźle przyhedować :D

lv1vlnywqi23.png

Kolejny daszek, o nim już wie więcej osób i jest łatwiejszy do wykrycia.

ls3yay839tvw.png

Ruiny przy bazie RU, tam nie można dojść, jeśli jesteś z US, więc może cię ściągnąć tylko jakiś ogarnięty zwiad, co i tak graniczy z niemożliwością, gdyż jest tam murek, który odsłania nam tylko głowę.

f6m6omlmqyw4.jpg

Czy wiedzieliście, że na te "wieżyczki" można wejść po drabinkach? Tak wiem takie oczywiste rzeczy pokazuje, ale połowa ludzi i tak o tym nie wie.

c39lf2bsl2e5.png

A tutaj rura zaraz przy D, idealna campa dla mechanika, gdy jest nawałnica wrogów i czołgów, przyznać się ile razy ktoś tam popatrzał, gdy przejmował flagę?

1rfwyzzhhxmp.jpg

Basra (chyba tak to się pisało xD)

Stajesz jakieś 3m od murku (na wyczucie), rzucasz pod niego granat, liczysz spokojnie do 3, wbiegasz na granat, a gdy jesteś już pod murkiem klikasz spację i skok+odrzut granatu unoszą cię do środka rabaty :)

Teraz jesteś nie do zauważenia, a sam możesz napieprzać dowoli (polecam grać szturmem i medykiem w środku).

evw69amuytwq.jpg

u785kzilfarn.png

Jak coś, to mogę poszukać i powrzucać inne campy z innych mapek, a może macie jakieś pytanie dotyczące bf? :D

Coś z sharqi możesz dać?

Opublikowano

evw69amuytwq.jpg

hey, w którym miejscu trzeba dokładnie stanąć ??

x

Opublikowano

Teoretycznie glitching, ale może się komuś przyda: sposobem, który opisał Surasmen, można też wejść na stację benzynową (skacząc z parkingu). Da się także wejść na ciężarówkę (po błotniku), ale to mało przydatne.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

No trochę glitch, ale to jest forum o cheatach, więc czemu nie? :P

Co do tego gdzie stanąć, to ja polecam tam gdzie jest wywalona ciężarówka (nie ta na końcu mapy tylko ta na środku) Podejść do końca naczepy, tam gdzie się tir już zaczyna, rzucić granata, liczysz do 3, biegniesz i pod murkiem skaczesz :P

Co do sharqui to nie ma tam nic takiego, mapka jest zbyt mała jeśli chodzi o szturm.

A jak chcesz coś fajnego w gorączce, to bierzesz heli i wlatujesz na ten wysoki budynek (nie ten z mcomem, tylko ten co stoi za heli) i stamtąd z dachu naparzasz, też dobra campa.

436951440626370320491.png

Opublikowano

No trochę glitch, ale to jest forum o cheatach, więc czemu nie? :P

Co do tego gdzie stanąć, to ja polecam tam gdzie jest wywalona ciężarówka (nie ta na końcu mapy tylko ta na środku) Podejść do końca naczepy, tam gdzie się tir już zaczyna, rzucić granata, liczysz do 3, biegniesz i pod murkiem skaczesz :P

Co do sharqui to nie ma tam nic takiego, mapka jest zbyt mała jeśli chodzi o szturm.

A jak chcesz coś fajnego w gorączce, to bierzesz heli i wlatujesz na ten wysoki budynek (nie ten z mcomem, tylko ten co stoi za heli) i stamtąd z dachu naparzasz, też dobra campa.

Nie no pisz też przecież kiedyś pisałem tematy o glitchingu itp. Tylko najlepiej ostrzec żeby nie spierdolić konta za głupi glitching.

Kiedyś może pamiętacie nagrywałem 15 bugów w Pla4free ale jebany admin FRESER dał mi bana. Usunąłem filmy i cudownie odbanowany?

PS: Ciekawosti więc piszcie śmiało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...