Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] NosTalePro BOT - ExpBot - Działa na zminimalizowanym! - Jedzenie od % hp, Siadanie!

Bum662

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Napisałem dla MPCForum bot'a który expi za was!

Robiłem go dłuższy czas jednakże mogą być bugi.

Jest to wersja testowa.

Funkcje:

- Jedzenie od wyznaczonego % HP!

- Siadanie gdy nie jest się podczas walki, tak że nie marnuje jedzenia.

- Działa na zminimalizowanym.

- Zbiera pieniądze, nie zbiera mało wartościowych rzeczy.

- Przejrzysty

- Możliwość wyboru bota na groszki.

SS:

ae9ahs.jpg

Instrukacja jak włączyć - WAŻNE! :

Aby włączyć należy:

- Mieć wyłączone nostale!

- Włącz program (nie przejmuj się że nie wyświetla się nic)

- Włącz Nostale

- Zaloguj, kliknij "TAB"

- Wpisz wszystko w okienku

- Kliknij "SHIFT"

- Bot działa :)

UWAGA: Jeśli nie włącza się okno z botem, wyłącz i włącz komputer i ponów próbę.

(Jest to z tego powodu że program musi się "wbić" w proces, inaczej nie działa, staram się zrobić by normalnie się włączało)

Download:

xxx

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c867e5068fa339c494f2bd994df82270ba1923ca5d731f505c3e4cddc5e6aa64/analysis/1370620352/

Masz pomysły, problemy?

Napisz poniżej!

Najpierw zastosuj się do instrukcji włączenia bota!

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Bot jest przydatny, jednak mam małą sugestię. Czy można by było dodać wybór procesu do tego bota? ;> (tak jak to jest przypuśćmy w CE)

Było by to bardzo wygodne, ponieważ można by było bocić za minilandem, czy na groszkach a inną postacią poprzez multiclient siedzieć w NV i na przykład resellać, czy też chodzić na rajdy co za tym idzie nie tracić czasu wyłącznie na botowanie. Można by było wtedy upiec "2 pieczenie na jednym ogniu".

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Opublikowano

Bot jest przydatny, jednak mam małą sugestię. Czy można by było dodać wybór procesu do tego bota? ;>

Było by to bardzo wygodne, ponieważ można by było bocić za minilandem, czy na groszkach a inną postacią poprzez multiclient siedzieć w NV i na przykład resellać, czy też chodzić na rajdy co za tym idzie nie tracić czasu wyłącznie na botowanie. Można by było wtedy upiec "2 pieczenie na jednym ogniu".

Postaram się, proszę o pobranie bota jeszcze raz bo znalazłem lukę w ostatniej wersji, teraz nowy download mam nadzieje ze do wersji bez bugów ;)

@ed

Jutro powinna być wersja z tymi procesami.

PS. Jeśli by wam bot nie działał (po zastosowaniu się do instrukcji) wyłączcie i włączcie komputer. - Jutro postaram również dać na to BugFixa

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

tu!

Opublikowano

Pobiorę na pewno potem - teraz jestem w szkole : /

Cieszę się, że postarasz się to zrobić, będzie to fajne rozwiązanie.

Btw, czemu on ma trojana?...

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Opublikowano

Już zasysam, jak coś to mogę pomóc.

Zaraz dam edita.

Nie działa :/ uruchamiałem nawet jako admin i nic.

kb8.png

Opublikowano

Już zasysam, jak coś to mogę pomóc.

Zaraz dam edita.

Nie działa :/ uruchamiałem nawet jako admin i nic.

Hm daj koledze i zobacz czy u niego działa.

To beta, nie wiem, u mnie działa bez żadnego problemu.

Zaznacz by nie pytało o ponowne uruchomienie jak i dozwól na dostęp do sieci ( jedzenie % hp )

Bot na groszki dziala na zminimalizowanym? o.O?

Tak.

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

Smierdzi mi to coss ;/

Odpalilem nie dziala

Wiec usunalem

Resetlem kompa na wypadek key-loggera komputer sie logowal troszke dlugo byl czarny ekran po czym wyskoczylo powaidomnie czy chce odpalic NosTalePro BOT 1.1.exe dziwnee .... jak moglem odpalic jak usunalem juz to?

@EDIT moglbys wytlumaczyc czemu program moze sie odpalac bez wiedzy uzytkownika i czemu po usuneiciu go np z tad gdzie sie sciagnal zapisuje sie w startupie?

51b1ce7d73414.jpg

Narazie nie polecam nikomu sciagac. A komus kto sie dobrze zna sprawdzic to :>

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zrób skan wersji 1.1.

5h.

To jest to samo a nie mam jej na kompie .. Ale zaraz dodam -.-

Smierdzi mi to coss ;/

Odpalilem nie dziala

Wiec usunalem

Resetlem kompa na wypadek key-loggera komputer sie logowal troszke dlugo byl czarny ekran po czym wyskoczylo powaidomnie czy chce odpalic NosTalePro BOT 1.1.exe dziwnee .... jak moglem odpalic jak usunalem juz to?

@EDIT moglbys wytlumaczyc czemu program moze sie odpalac bez wiedzy uzytkownika i czemu po usuneiciu go np z tad gdzie sie sciagnal zapisuje sie w startupie?

51b1ce7d73414.jpg

Narazie nie polecam nikomu sciagac. A komus kto sie dobrze zna sprawdzic to :>

Bo zostało to skopiowane do autostartu jak mówiłem, komu sie nie podoba może usunąć, autostart miał na celu łączenie w mysql bo planuję zrobić bota na logowanie, że aby włączyc się trzeba sie zalogowac jak easymetin2 kiedys. tylko ze za darmo.

Pobiorę na pewno potem - teraz jestem w szkole : /

Cieszę się, że postarasz się to zrobić, będzie to fajne rozwiązanie.

Btw, czemu on ma trojana?...

Tak pokazuje tylko. Napisany w AutoIt co sie dziwisz.?
Jakieś gówniane antywirusy pokazują w tym wirusa.

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

Ten wirus nie istnieje tylko takie antywirusy..

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

ref

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

Ostrzegam keylogger w bocie, prawdopodobnie stracę przez niego konto w lolu , wole was poinformować i ostrzec nie pobierać, bot także zainstaluje keyloggera w autostarcie więc radze usunąć.

Opublikowano

Ostrzegam keylogger w bocie, prawdopodobnie stracę przez niego konto w lolu , wole was poinformować i ostrzec nie pobierać, bot także zainstaluje keyloggera w autostarcie więc radze usunąć.

Ciężko ci zaufać jak masz 1 post ja skanowałem i mi nie wykryło keyloggera

@topic

Są już te procesy?

0dqn.png
Opublikowano

Ciężko ci zaufać jak masz 1 post ja skanowałem i mi nie wykryło keyloggera

@topic

Są już te procesy?

Tu masz dowód przez którego prawdopodobnie odzyskam moje konto w lolu

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHclZ6inKWuk9qTntmU3OfL&sa=0

Ktoś morze powiedzieć że podrobiony ale jak odzyskam konto to będę mógł zamieścić zdjęcia z supportu Leauge of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...