Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] REF/Bot/Auto LVL!

kilo jaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko dzisiaj daje w oto wasze ręce tegoż bota ponieważ wbijajcie soobie referalle iż wszyscy jesteśmy dziećmi bożymi :)

Jeden mecz tego bota odbywa się na dominionieee trwa on u mnie łącznie ok 8-9 min wraz z uruchomieniem dostajemy 20xp a wy możecie bić gruszkę czy isc nareszcie na dziewczyny :)

MIłego expowania <3

ETRUSKÓW SSSERROOO

https://www.virustotal.com/pl/file/e528e56509be022b57112936f10e9e4ae8a5f2bc2cdf59fa88f032d87cbb54d3/analysis/1370338099/

DOFNLOAD

http://www.speedyshare.com/2FPDY/kilo-jaj.rar

pozdro600

szgna2pac.gif

Opublikowano

czy jak idziesz do pracy dostajesz film jak co dokładnie robic? jak pobierzesz wypakujesz to wszystko jest napisane w notatnikuu co i ja k:)

szgna2pac.gif

Opublikowano

Mi również się nie loguje. Windows 7, odpalam jako Administrator, konta w .txt dodane, wszystko się zgadza ale nie loguje na konto.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

ColorTol = 30

;Color tolerance (default = 30)

LolPath = C:/Riot Games/League of Legends/lol.launcher.exe

;Path to lol.launcher.exe

GameStyle = 1

;Game type (0 = summoner rift, 2 = dominion, 1 = twisted treeline, 3 = howling abyss, 4 = random

BuyXPB = 1

;Buy xp boost (0 = off, 1 = on)

ChangeAccountAt10 = 1

;Change account at level 5 (0 = off, 1 = on)

[sleeps]

LoadingScreen = 80

;The time your computer is to get into loading screen estimated (higher to be safe) in seconds

CreateSkip = 5

;How many times it tries to do a step before it continiues

EndSkip = 60

;The time it takes for it to skip the end stats and move on to next step

Tak wygląda moje settings ;) wszystko od tego zależy i od skopiowania system 32 do windowsa.

aha jeszcze NT frame 4.5 badzi 4.0 ;)

szgna2pac.gif

Opublikowano

A pytanie, on działa jak TTBot, i trzeba też robić nowego wirtualnego Windowsa?

działa na tej samej zasadzie co TTBot

ale w ani w tym ani w TTBocie nie jest obowiązkowe robic wirtualnej maszyny

PS wersja językowa musi być angielska

Hejo

Opublikowano

Jak ustawić żeby bot śmigał solo do 30 lv ?

Bot nie bedzie smigac do 30 lvl żaden ci tylee nie smignie max chyba jest 15

serio działa? potrzebuje 25refów ;x

U mnie dziala jak najbardziej ;_ refki sobie w nocy wbijam do 10lvl :) 10 dni i masz 975 rp no chyba ze masz wirtualnego wina to szybciej xD

bot jest twojego, czy nie twojego autorstwa?

Bot nie jest mojego autorstwa :)

szgna2pac.gif

Opublikowano

A zadziała ten bot normalnie na polskim kliencie? Bo ktoś wyżej pisał o angielskiej wersji ale nie wiem o co mu chodziło. To ja idę testować ten program i dam znać jak się sprawuje.

A no i najważniejsze.. on normalnie zabija itp? Czy po prostu łazi ? xD

NIE LOGUJE MNIE DO GRY. Login i hasło dobrze wpisane, wszystko porobione i lipa.

Opublikowano

a ja musze sam klikać kontynuj/continue ;/ bo bot nie klika help ! :C

@edit

może to dlatego, że 1 plik jest ciągle używany i nie mogę wkleić go tam ;C ? msvcr110.dll

@edit 2

dałem go tam i nadal nic ;____; ten bot to chyba fake ;c (działać działa, ale nie loguje się, i nie klika continue na koniec meczu).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Jakim cudem Ci zalogowało? Mi nie chce wpisać loginu i hasła, a zmieniłem rozdzielczość laptopa jak i w grze :X.

Próbowałem TTbota - działa niby ale wywaliło i pisało restart.

Opublikowano

@up nie zalogowało :) sam się zalogowałem.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Uwaga!Aby bot poprawnie działał należy zmienić jezyk LoL-a na angielski i wtedy wszystko ładnie śmiga.U mnie gra trwa 6 min :) Pozdrawiam i licze na like :)

71810988336581739233.png

Opublikowano

@up ale ... nie loguje się samo i nie kontynuuje zakończonej gry.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

@up mi jakoś nie działa (mam wersje angielską i nie loguje się, ani nie kontynuuje... mam windows8 64b i uruchamiam 64b. z ustawieniami administratora.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...