Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MysticalMT2 logowanie

NiiHooYaa .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem dziś sobie clienta mysticalmt2 i założyłem konto. Gdy próbuję się zalogować pisze, że niepoprawne hasło, dlaczego? Hasło na pewno się zgadza i gdy próbowałem się logować na stronie też pisze nieprawidłowe więc to nie wina clienta. To dlatego, że server off? Z góry dzięki za pomoc !

Opublikowano

client jest na pewno aktualny? nie ma tam jakiegos patchera czy plikow na stronie? mozliwe ze zmieniali dedyka i ip jest inne i trzeba zaaktualizowac.

sygna1.png

Bywalec
Opublikowano

Zaktualizuj, jeżeli nie pomoże musisz uzbroić się w cierpliwość i po prostu czekać, śledź newsy na forum a wszystkiego się dowiesz.

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

Problem pewnie tkwi w tym że masz za długie hasło. Sprawdź do ilu znaków jest hasło przy rejestracji i wpisze taka ilość znaków ze swojego hasla. Miałem to samo.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...