Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PROBLEM Z BANEM NA PL pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :)

MOJE PYTANIE WYGLĄDA TAK ; gram na pl na kamormodzie i włączyłem na expienie postaci ( funkcja:postać w miejscu a noby sie przewracają i padają) i dałęm auto bufowanie na innej postaci i facet nakrecił filmik jak boce i napisał ze wyśle zgłoszenie na mnie :(

jeśli na kamerowął to że ja stoje na postaci i nic nie robie a noby znikają bo tak to wygląda z perspektywy innego gracza to dostane bana na ta postać?? i co najważniejsze to czy jak ustawiłem autobuffowanie czy bufa też mi zbanuja ( dodam że nie potowałem niebieskimi więc bufy nie były cały czas tylko co jakieś 3 sec ) więc tego tak nie widać że autobuff załączony zalezy mi na bufie a nie na tym dropie co bił :) i czy mogą mi zbanować innne konta z tego samego połączenia internetowego? czy tylko to co on zgłosi?? ( mam neostrade)

BARDZO PROSZE O SZYBKĄ POMOC z góry DZIĘKUJE :)

Opublikowano

Jeśli Administracja dostanie to nagranie, to oczywiście, że dostaniesz bana ponieważ używasz nielegalnego oprogramowania jakim jest KamerMod:) Mogą założyć bana na ip, ale na to są drobne szanse. Więc pozostaje tylko modlenie się, lub napisanie do ziomka co te nagranie zrobił, aby tego nie wysyłał:)

<center>3ozq.png</center>

Opublikowano

dodam że każda postać jest na innym e-meilu :)

a to w jaki to jest spos że ktoś ma cierpieć i tracić w tym momecie duzo zł za jednego? (kafejki internetowe,logowanie u kumpla,) a jest możliwośc zmiany ip internetu w neostradzie żeby uniknąć bana na ip internetu?????????

Opublikowano

dowiedziałem się że IP internetu w neostradzie jest zmienne codziennie więc wnioskuje że bana na wszystkie konta nie bedzie :) a z tym filmikiem to jak to wygląda że sam film nie jest dostatecznym dowodem na banicje? ale jak gość nagrał to że postać stoi i nie mach mieczem a noby padają to nie jest dowód ???

Opublikowano

To jest dowód do zbanowani.

Poczytaj sobie posty sanatoni na forum metina.pl, jest to tylko wskazówka tego co GM może zobaczyc jak się na /inv teleportuje do gracza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...