Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metropoly [Serwer robiony jak po staremu!][50 slotów][24/7][Serwer jak kiedyś!]

SGT Otlet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Kiedyś serwery były inne, stara dobra społeczność, czyli prawdziwy Minecraft! Idea budowania! Bez Creative'a, bez ułatwień! Zabawa na miesiące, a potem efekt wprawiał w dumę każdego gracza, który w końcu ukończył swoją willę. Tak kiedyś było. Bez tych "erpegów" i ułatwień, by dzieci mogły sobie pograć.

Nowa koncepcja serwera do tej starej jakby nie patrzeć gry jest dosyć przemyślana i zadbano o to, by jak najbardziej przypominały te z czasów, gdy serwery były robione z klasą, a każdy z nich był dopieszczony i ładny.

Dla naszych graczy oferujemy następujące style rozgrywki:

• Freebuild
    • Najważniejsza część serwera!
    • Świetne połączenie dla graczy, którzy lubią uprawiać jednocześnie Survival i lubią również budować poprzez itemy zdobyte właśnie w tym trybie.
    • Co tydzień EVENTY!
    • Przepiękne budowle, które każdy robił samemu, bez posiadania trybu Creative! Wszystko sami zdobywamy, sami budujemy w trybie Survival.
    • Handel, firmy, farmy, pełno zabawy!
    • Osobna mapa do zdobywania surowców (tzw. Surowcowa)
  • Survival
    • Dla graczy, którzy nie chcą budować, ale chcą stary dobry Survival uprawiać, praktycznie bez zasad oferujemy osobną mapę, z osobnym ekwipunkiem, niedługo wprowadzonym systemem frakcji.
    • Brak cuboidów, brak LWC, brak ułatwień. Czysty Survival
    • Jedyna mapa z włączonym PvP.
  • Creative
    • Dla osób, które nie przepadają za zdobywaniem surowców przygotowaliśmy specjalną mapę, z osobnym ekwipunkiem, na której możecie budować do woli!
    • Specjalne, duże działki umożliwią wam realizację wszystkich waszych potrzeb budowlanych!
    • Najlepsze budynki, za pozwoleniem budowniczych, zostaną przeniesione na mapę Freebuild!

Co wy na to? Skusicie się?

Adres serwera: mm.panotlet.pl
Adres mapy dynamicznej: http://mm.panotlet.pl:8123

Liczymy na dobrą zabawę!

Wraz z otwarciem serwera odbędzie się wiele eventów!

14.jpg

Screeny:

ssvd.jpg

xudc.jpg

jvud.jpg

fmwl.jpg

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Wszelkie serwery bardzo mi się podobają.

Może poza creativem (nie chodzi o budolwe, tylko o dzieci które tam grają.)

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

Opublikowano

Co to za stare czasy, bez cuboidów, skoro ktoś sobie postawi claima i już ma zabezpieczenie na domek... To nie są stare czasy, tylko kolejna imitacja serwera survival + frakcje..(mam na myśli tryb survival).

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Nie koniecznie :)

Są 3 mapki. FB, Survival, Creative. Na Survivalu jest dostępny jedynie LWC, który nie działa, gdy gracz jest Online i zabezpiecza tylko, gdy ktoś jest offline.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak. Sądzę, że to normalne, że serwer jest dla osób z oryginalnym oprogramowaniem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...