Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Głupia Kopia Zapasowa

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś mi wyskoczył komunikat że mam nie skonfiguriwaną kopie zapasową plików skonfigurowałem i jest ok ale dysk na kompie (lapek) 500GB z czego 420GB dysk C a reszta D Nie mogę tego zmienić bo mam recovery na D i mi się może ono usunąć czy coś tam

Ale po zrobieniu konfiguracji tej kopi na dysku D zostało mi 15MB z 25GB bo recovery jest niewliczane Jak tą kopie usunąć bo na dysku nie mam teraz prawie nic oprócz tej kopi moje pliki zajmują może ok 1GB a reszta ta walona kopia. Jak się jej pozbyć?

Windows 7

Cześć...

Opublikowano

Trochę niejasno się wyraziłeś więc niejasno odpowiem.

Jest program, którym możesz sobie przenieść trochę miejsca z partycji C na D, nazywa się PartitionMagic.

Jak chcesz usunąć kopie zapasową windowsa to musisz wejsc Panel sterowania -> System i zabezpieczenia -> Kopia zapasowa / przywracanie -> wyskoczy okienko i klikasz coś typu zarządzaj miejscem i tam usuwasz kopie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...