Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kupnem minecraft na mojang.com

limofaraon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Mam pewien problem, a mianowicie zalogowałem się na minecraft.net i wziąłem kupno minecraft'a dla tego konta. Przekierowało mnie na mojang.com więc tam też się zalogowałem. Kupiłem przez kartę bankową itd. A na koniec pisało transaction failed, więc kliknąłem żeby wrócić i poprawić błąd ( bo na to wskazuje transaction failed.. ) nie pojawiła mi się poprzednia strona tylko nagle pisało że kupiłem minecraft'a i mieli mi przysłać mail'a z instrukcją jak ustawić sobie nick.. więc czekałem i czekałem mail'a nie dostałem.. W dodatku pieniędzy z konta bankowego mi nie pobrało czyli tak jakbym tego nie kupił chociaż kupiłem. I teraz nie wiem co zrobić czy od nowa spróbować kupić czy czekać na tego mail'a. Ważne żeby odpowiedziały doświadczone osoby które wiedzą o co mi chodzi bo stawką jest kolejne 84 zł. :mellow:

Proszę o pomoc !

Życie jest nędzne.

Opublikowano

Skoro pieniądze z konta bankowego nie zniknęły po 'tranzakcji' to nie widzę problemu żeby kupić od nowa. Po prostu zbugowałeś stronkę i tyle. Spróbuj kupić od nowa. Jeśli problem byłby inny że zabrało ci pieniądze z konta a maila byś nie otrzymał to by była inna gadka...

Opublikowano

Skoro kasa nie poszła tzn że transakcja była nieudana, choć jeżeli to ich obsługa zawiniłą to możesz mieć za free gift code :D chociaz to jest nie możliwe ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...