Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Hosting serwera Minecraft (enderchest)

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań:

1.Czy hosting enderchest jest dobry?

2.Są dobre hostingi serwerów Minecraft ale z usługą SMS? (jeżeli są to dajcie linka i opiszcie je czy są dobre itd.)

Chce najpierw zrobić serwa dla znajomych a później dla graczy :).

Opublikowano

1. Hosting enderchest nie jest zły ale do najlepszych też nie należy.

2. Ja ci polecam Disconnect.pl

Dobry i funkcjonalny panel.

Wysokie stawki sms.

Darmowy itemshop.

Szybki support.

Opublikowano

CraftHost.pl

na 1 slota dostajesz 125 mb ramu. To dużo.

20 slotowy serwer np. kosztuje 40 zł, więc się opłaca.

Opublikowano

Więc tak :

1. Jest sporo opinii. Hosting może i niezły , ale 64 MB ramu na slot mnie nie przekonuje. Skorzystaj z oferty Fiberhost - cena podobna a masz prawie 2 razy tyle RAMU i wiele ciekawych rzeczy.

2. Hmm... slotex.pl jest dobrym hostingiem ( prawie wszystkie maja zreszta usluge SMS ) i ma najwyzsze stawki SMS np. placisz 24 zl dostajesz 19 :)

3. Tak ode mnie to nie lepiej płacic pocztą? Możesz to robić nawet w wieku 3 lat - fiberhost oferuje ci gotowy druczek , wystarczy wydrukować/ przepisać i iść na pobliską pocztę.

Opublikowano

1. Hosting enderchest nie jest zły ale do najlepszych też nie należy.

2. Ja ci polecam Disconnect.pl

Dobry i funkcjonalny panel.

Wysokie stawki sms.

Darmowy itemshop.

Szybki support.

Na ender chest i wielu innych sa takie same stawki sms . Wiec nie udzielaj sie jak nie wiesz.

Opublikowano

Na ender chest i wielu innych sa takie same stawki sms . Wiec nie udzielaj sie jak nie wiesz.

Nawet nie wiesz jak to wygląda procentowo więc ty się nie wypowiadaj bo jesteś jakimś randomem 2k13 i mi mówisz że się nie znam :)

Opublikowano

1.Nie korzystam oraz nie korzystałem z tego hostingu

2.Polecam Ci CraftServe.pl

# Baza MySql

# ItemShop

# Sporo Ram

# Szybka pomoc administracji

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Witam,

Od dziś na enderchest wprowadziliśmy zmiany przydziału ramu na slot w ofercie profesjonalnej. 82 RAM na slot.

Posiadamy najlepszą ofertę minecraft w polsce. Niebawem nowe opcje dla pakietu pro.

Opublikowano

Witam,

Od dziś na enderchest wprowadziliśmy zmiany przydziału ramu na slot w ofercie profesjonalnej. 82 RAM na slot.

Posiadamy najlepszą ofertę minecraft w polsce. Niebawem nowe opcje dla pakietu pro.

No chyba nie ? 1.45 100 MB per slot lokalizacja Polska.

http://fiberhost.pl/cennik.php

Opublikowano

Ja osobiście polecam fiberhost.pl

Bardzo dobry kontak z administracją, która zawsze pomaga oraz mają bardzo mocne maszyny i nie ma lagów :)

Opublikowano

Witam,

To Pan chyba nie wie co to rynek polski.

Ma Pan 1,45 za 100 mb w polsce?! Pewnie te wasze serwery na Ukrainie stoją

Opublikowano

Najlepszy jako stosunek ceny do jakości. Oferta może być cenowo dobra, i 100 MB RAM na 1 slot jest bardzo atrakcyjne, ale gdy cpu i dyski będą zapchane, to ilość ramu nie uchroni przed lagami. Wtedy oczywiście zapraszam do zapoznania się z ofertą enderchest.pl

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Sam oficjalnie korzystam z Enderchest.pl i powiem że jest on przekonywujący 0 lagów 2 h darmowego testu więc nie kupujecie w ciemno ogólnie tanio i schludnie więc warto założyć tam serwer jak dla mnie warto skorzystać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...