Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z METKIEM

skuszko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż mam problem z metinem (Glador) gdy zmieniam mape lub postac to mi się "crashuje" wychodzi na pulpit może będziecie wiedzieć co zrobić z tym fantem bo mnie to bardzo wnerwia

dodam ze mam win7 64bity niektórzy twierdza ze to przez windowsa

Opublikowano

nie zawsze się crashuje jak zmieniam mapki najczęściej jak zmieniam postac co mi się wydaje ze to problem z clientem ale nie jestem pewien

Opublikowano

Pytałeś ludzi którzy tam grają czy również mają takie problemy? Jeżeli nie to wina leży po stronie windowsa/oprogramowania - sprawdź czy wszystko jest zaktualizowane.

Opublikowano

to nie pomaga. normalnie zainstalowałem niezakonczyla się instalacja wszystki pliki pack sa na miejscu nawet była aktualizacja niedawno

Opublikowano

Musisz na Nowo system zainstalować, MIałem to samo na Viscie zainstalowałem 7 i bez problemów idzie :)

A jak nadal nie działa to może użyj patchera ? Może jakaś aktualizacja ?

#JebacSygnatury

Opublikowano

Zgraj od kumpla folder z client'em. Jeśli nie pomoże to reinstall windowsa :/. Pozdrawiam.

1370609557-U944133.png

Sygnatura by S&M

Opublikowano

Zgraj od kumpla folder z client'em. Jeśli nie pomoże to reinstall windowsa :/. Pozdrawiam.

A co ja napisałem? Czytaj posty a nie piszesz bezsensu.

@Topic Można również ryzykować banem i ściągnąć kamermoda i wkleić pong oraz IP i masz swój serwer na modzie.

Bywalec
Opublikowano

Pierwsze pytanie. Grasz na kamer modzie ? Jeżeli tak to czytaj:

Jak dodać mapy do KamerModa

Teraz opcja numer dwa.

Pobierz Service Pack 1.0 jeżeli masz Win7, dodatkowo wgraj NetFramework 4.0 i DirectX 9.0. Odpal ! Jeżeli nie pomogło to pozostaje Ci support albo założenie wątku na forum gladora.

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...