Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KOS

teso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego na pall, na KOS odnawia mi oslone a jak gram bez niego to mi tylko znika oslona? 2. Dlaczego KOS jak bije aliena to rownoczesnie nie zbiera pallki?

Opublikowano

1. Może jesteś na Aegisie a KOS używa naprawy osłony? Nie jestem pewny ale to jedyne sensowne wytłumaczenie.
2. Mi się też zawsze wydawało że OS i KOS biły alienki i zbierały pallkę ale chyba dopóki shd czy hp nie zjedzie poniżej jakiegoś poziomu.

7yo9.png

Opublikowano

1. Może jesteś na Aegisie a KOS używa naprawy osłony? Nie jestem pewny ale to jedyne sensowne wytłumaczenie.

2. Mi się też zawsze wydawało że OS i KOS biły alienki i zbierały pallkę ale chyba dopóki shd czy hp nie zjedzie poniżej jakiegoś poziomu.

1. KOS nie używa mocy designów

2. W momencie gdy na statku nie masz naładowanych osłon KOS/OS leci nad dół poza chmurkę ubić aliena i naładować osłonę. Jeśli osłony są naładowane to normalnie zbiera palladium i ubija aliena

Co do tego że na 5-3 odnawia Ci osłonę, to chyba musisz się znajdować poza tą niebieską chmurką ;) Nie ma takiej opcji aby podczas zbierania kamyczków osłona Ci się ładowała.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Chyba, że alieny zjechały i romb ładował

Mając formację rombu i zbierając kamyki na mgiełce i tak zabiera Ci osłony, romb na mgiełkę nie działa

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...