Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Budować Nidalee na Solo topie

xTheWid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam pograć Nidalką na solo topie, tyle że nie wiem jak ja tam budować, AP, jak ADC czy może bruisera. Prosiłbym także o build.

Opublikowano

Na poczatek mozesz mane,piersiowke, dorana,

Potem robisz kropelke i starasz sie duzo nafarmic grajac na topie,

Mozesz zlozyc rozdzke wiekow, (ta na hp i mane co jakis czas)

Kostur archaniola z lezki, kapelusz, rylai, oblicze ducha, zeby leczyc druzyne.

W late masz bardzo dobry harass, troche hp i mozesz leczyc sojusznikow

Opublikowano

Oblicze Ducha działa tylko na nas, na sojuszników nie działa ..... A build w miarę okej zamiast oblicza ducha wpakuj void staffa aby dzida bolała.

Ale lepiej nidalee robić pod ad offtanka, tf, muramana, jakiś bt i jest gitara.

Opublikowano

też wydaje mi się że pod ad/survi, a tamte Sub forum jest od wrzucania buildow a nie pytanie się jak budować postać o ile się nie mylę.

Opublikowano

@up na topie nidalee buduje się pod ad/tank.

@topic

jest od tego specjalne subforum.

też wydaje mi się że pod ad/survi, a tamte Sub forum jest od wrzucania buildow a nie pytanie się jak budować postać o ile się nie mylę.

Żeście kurwa widzieli gdzieś ad nidale, chyba na boty łatwe.

Co do tematu to budujesz ją pod ap, tylko możesz kupić coś z hp (roa/ryali/warmog) Ad nidalee nie ma racji bytu a ap jest 100x lepsza.

xxx

Opublikowano

Co do tematu to budujesz ją pod ap, tylko możesz kupić coś z hp (roa/ryali/warmog) Ad nidalee nie ma racji bytu a ap jest 100x lepsza.

Się kurwa znawca znalazł.

Opublikowano

Nidalee, można budowac pod dużo sposobów. Zależy na co chcesz. Wejdz na mobafire.com i tam szukaj builda.

Ja pierdole jaki znawca grałeś kiedyś nidalką?

Opublikowano

Budujesz ją pod offtanka, ja też uważam że pod AP jest o wiele lepsza ale nadaje się tylko na mida, na topie życia nie masz.

Build jak pod klasycznego offtanka. Można złożyć Manamune, daje dużo many i dmg. I skonczcie pierdolić wasze kazania na temat zajebistości nidalki AP na topie po wygranej z garenem, pierwsza lepsza postać z doskokiem was zje.

Opublikowano

A jak masz range np. takie teemo w przeciwnym i stoi za minionami. To co ap nadal tak?

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

nidalee na topie bardzo dużo zależy od sytuacji, generalnie budujesz jakies gowna pod hp i resy, troche dmg nie zaszkodzi (lodowa rękawica, jakies gowna w postaci doranow, last wisper - ona sama z siebie ma dmg, wiec nie trzeba duzo). duzo na nią nie trzeba, glownie to hp, bo biegamy i split push only

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...