Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dioda traci zasilanie

ManGan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, dioda działa np: 1 dzień, a raz pada i nie działa przez 2-8h. Czasami świeci bardzo blado, a czasami wcale. Dodam że inne diody (hdd,od cd-romu i 3 dioda działają bez zakłóceń).

Nie wiem co może być spowodowane tego, komputer testy (u gwaranta przeszedł ok). Nie może być to spowodowane spadkiem napięcia (kable w domu wymieniane 2 lata temu).

Zasilacz u gwaranta mimo wszystko został wymieniony na nowy, ale nie rozwiązało to problemu.

Proszę o pomoc.

Maruusek.png

Opublikowano

Dioda od power idzie na osobnym kablu niż te inne diody. 2 diody na raz by traciły się, trochę dziwne to gdyż jak już wróci do normy to diody lecą na full (nie widać że coś z nimi nie tak).

Maruusek.png

Opublikowano

oczepiłeś się tej diody jakby to ona była ważna a ma dosłownie wielkie nic do objawów, uszkodzony stabilizator czy układ do którego wpięta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

No nic, znowu poleciał na gwarancje ... Wykonałem diagnostykę i wykryło błędy nawet na dysku twardym (uszkodzone sektory), więc nie będę tego sam naprawiał tylko wysłałem do gwaranta.

Dzięki za pomoc.

Maruusek.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...