Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Rosyjska strona

19adis20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za 30 k

Kod będzie na LAMBORGHINI SESTO ELEMENTO, niestety albo stety, auto dość dobre, lecz wygląd szkodzi na wzrok.

http://vk.com/nfsw_ru?z=photo-51527856_304314889%2Fwall-51527856_68503

Prosze :) zobacz przez kogo zostało dodane zdjęcie.

http://s23.postimg.org/oybr2migb/trollmashine.png

a tak serio to coś z tego będzie Mega Blocks

http://www.megabloks.com/shop/construction-toys/need-for-speed/

Opublikowano

Nafson , Ja jako już gracz który w nfsie troche popykał , nie ucieszę się z nawet CCXR'a . Co mi to da no powiedz ? Jak i tak wejdzie sobie mądrala na SH , albo włączy AutoFinisha i z auta dupa . Jedynie do czego by się przydał , to kolekcja aut -.-

Opublikowano

Znając EA nie ma co się spodziewać czegoś fajnego. Pewnie będzie co typu Camaro.

Jak na 15tys było takie porsche to raczej na 30tyś bedzie lepsze...

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Nie dość, że samochód za darmo to jeszcze bedą wybrzydzać...

100% racji wybrzydzacie jakby było jakies płatne czy co cieszcie sie ze dadzą pewnie lepsze zeczy niz oficial EA

Opublikowano

No ja nie wiem..... A jak było na z kodem na oficjalnej stronie ?? 500tys Lancia tuningowana klasa B

750tys. Stockowa supra klasa C

Możemy się spodziewać wszystkiego....

Znając EA nie ma co się spodziewać czegoś fajnego. Pewnie będzie co typu Camaro.

Camaro wcale nie jest takie złe :D

Opublikowano

A jak było ostatnio? Dali Lancie nawet fajną, a potem zrypali Toyotą. Teraz ruscy pewnie negocjują by nie był jakiś specjalnie szajsowaty wóz. EA chyba głupie nie jest i nie będzie dawało 3 zarąbistych autek w 1 tydzień.

Mam jedynie nadzieję, że się mylę. Ale nie ma co wysoko celować.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Przecież to jasne, że będzie coś gorszego... Na zachęte dali porszawke, aby lajkować, teraz będzie coś słabszego (tak jest ze wszystkim) nawet z sieciami komórkowymi. Czego to się nie zrobi dla promocji.

Opublikowano

Jakoś strasznie nie jest mi spieszno do tego kodu, ale skoro we wpisie zamieszczają wyraźnie: "Code will be published here for 6-12 hours." to po upływie tego czasu powinni zamieścić ten kod albo poinformować użytkowników o tym, że ukaże się on nieco później. Zobaczcie sobie jaki tam się spam tworzy...

Opublikowano

Dobra, widzę że niezły spam się zrobił.

Nie ma co gdybać, prędzej czy później kod się pojawi i ktoś go na pewno wstawi na forum.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...