Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wieża Demonów

z4z0l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Modyfikacja Wieży Demonów. Skromnie, ale zawsze coś. Co sądzicie o takim systemie? Jeden klucz to dodatkowe 10% do otrzymywanego złota. Maksymalna ilość kluczy to 5. Na zdjęciu pokazane jest piętro drugie, na którym zbieramy pieczątki. Po zebraniu 5 pieczątek wyprawa trwa dalej... ;)

4ho3py.jpg

umarł

Opublikowano

Ciekawy pomysł. Mógłbyś np. dodać jeszcze czas w jakim się przeszło wieżę czy coś w tym stylu.

Propsy za "cycki".

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Jest to pierwsza, wstępna wersja napisana na szybko. Pomysłów co nie miara, niedługo dodam filmik jak to wszystko się prezentuje. Już teraz mogę dodać kolejną namiastkę swoich prac:

djnmpw.jpgJednominutowa informacja od graczy dotycząca wyzwań ;)

umarł

Opublikowano

Jest to pierwsza, wstępna wersja napisana na szybko. Pomysłów co nie miara, niedługo dodam filmik jak to wszystko się prezentuje. Już teraz mogę dodać kolejną namiastkę swoich prac:

Ciekawi mnie gdzie zapisujesz te wiadomości, w pliku globalnie i odczytujesz w pythonie jak mniemam?

Ciekawy pomysł i wykonanie :)

Opublikowano

Co myślisz o tym, żeby Twój pierwszy pomysł przerobić następująco:

Zmniejszyć interfejs graficzny

Zmienić pozycję interfejsu (ustawić obok minimapy)

Drugi pomysł jest fajny ale dałbym wiadomość 10 minutową i zmienił rozmiar tabel ponieważ nick może mieć 12 znaków a dałeś tam miejsca na 150 :D

Ogólnie mi się podoba i lajki dostaniesz.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Co myślisz o tym, żeby Twój pierwszy pomysł przerobić następująco:

Zmniejszyć interfejs graficzny

Zmienić pozycję interfejsu (ustawić obok minimapy)

Drugi pomysł jest fajny ale dałbym wiadomość 10 minutową i zmienił rozmiar tabel ponieważ nick może mieć 12 znaków a dałeś tam miejsca na 150 :D

Ogólnie mi się podoba i lajki dostaniesz.

Zmiana interfejsu oczywiście wchodzi w grę i na aktualną chwilę nie podoba mi się to, co zrobiłem i mam koncepcję na nowy wygląd oraz dodanie kilku rzeczy.

Co do drugiego to to jest tylko wersja testowa, jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądało w przyszłości i czy w ogóle przejdzie taki pomysł ;)

umarł

Opublikowano

Bardziej ciekawi mnie button "Dołącz". Ma dołączać do dungeona, czy na jakiej zasadzie chcesz to zastosować?

Mi się wydaje, że przenosi do danego miejsca.

Nawet dobry patent, ale Tenma już to miał zrobione i to nawet lepsze.

Opublikowano

Bardziej ciekawi mnie button "Dołącz". Ma dołączać do dungeona, czy na jakiej zasadzie chcesz to zastosować?

Raczej byłby problem z napisaniem automatycznego dołączenia do grupy. Na tą chwilę przenosi pod dany dungeon. Na załączonym screenie nie ma jeszcze pokazanego całego interfejsu. Wszystko robiłem w celach naukowych oraz zbyt dużego nadmiaru wolnego czasu ;>

@up

Jop, Tenma ma lepsze, ale ja jestem z4z0l i jestem lamusem :P

umarł

Opublikowano

to jest genialne :P like :P

PS co to za serwer ?

1363095337-U286162.png
Opublikowano

to jest genialne :P like :P

PS co to za serwer ?

Real Life

b1ad326404_real_life.jpg

Na razie doszło kilka opcji, niebawem postaram się pokazać wszystko na filmie ;)

umarł

Opublikowano

Co Ty masz w tym slocie? :O

Mi to wygląda na (zdechłego kota (?)).

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Ogólnie wygląda brzydko, ale mogę być pewien, że po stronie technicznej zrobiłeś to w najlepszy możliwy sposób.

Jest coś takiego jak wersja robocza ;x

Opublikowano

Jest coś takiego jak wersja robocza ;x

A czy ja mówię, że to nie jest wersja robocza?

Po prostu wyraziłem o tym moje zdanie.

#guwno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...