Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Fifa13

AWPRazeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all prosiłbym o pomoc z fifa 13 w czym tkwi problem zakupiłem gre zainstalowalem ok. wlącza sie ale gdy wybieram profil gra sie wyłącza prosiłbym o pomoc oczywiscie bedzie nagroda :)

AWPRazeR

GG-39924897

Opublikowano

Jak to czytasz to może Ci się to wydawac idiotyczne :p ale zanim wybierzesz profil to minimalizujesz i odświeżasz pare razy :p mu to pomaga mimo że może brzmiec idiotycznie -_-

Opublikowano

Hmm zrobilem tak i podziw myslałem ze pomoglo bo właczylo mi sie wybieranie ulubionego klubu ale i tak po chwili sie wyłączyło :O

AWPRazeR

GG-39924897

Opublikowano

A czy przeczytałeś wymagania gry? Tam wyraźnie piszę, że trzeba mieć albo Windows vista lub Windows 7. Na xp nie ma mowy żeby ci poszło

Opublikowano

Więc tak zainstalowalem windowsa 7 i teraz nie dziala mi zadna gra jaką miałem zainstalowaną jeszcze na xp mam na myśli np prince od persia czy tam gothic 3 uruchamiam jako administrator i pojawiaja sie jakieś błedy czy po zmienieniu windowsa trzeba pobrac gry ponownie?

AWPRazeR

GG-39924897

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...