Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mysro] Działa?

dawidman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mysro client: any news or download patch will be issued here at the first time.

the swsro ,mysro and sjsro are closed , cuz the duping bug , Techcial are fixing it . the severs will come back after fixed the bug ,any news or download link for new media. just pay attention to here .

Info www.srokey.com

Opublikowano

cały czas inspa jest wie ktoś może kiedy się skończy ;/?

Jest inspa poniewaz bug sie zrobil i dalo sie kopiowac np reversy globale xD ja tego juz mam po 2000 xD:P ale szkoda ze 3/4 serwa tez ^^

moze szybko sie uporaja z tym bugiem i pewnie bedzie nowe ip jak to zawsze robil gm na mysro po bugu :P:P pzdr

Opublikowano

Nie chcialem zakladac nowego tematu i pytam tutaj; dziala juz te MYsro ?.

Sprawdzam na "server stats" i nie wiem jaki napis to jest MYsro,

Jest ktos wie to poprosze o pomoc. Dziekuje

Pozdrawiam.

Admin Cienia
Opublikowano

Ocean cały czas bawi się z naprawą buga na dupowanie przedmiotów, zapewne jeszcze zejdzie mu kilka dni na to. ^^

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

No jest tam napisane że działa jednak nie podali żadnego patcha ip nic. Pozostaje tylko czekac. Z ich strony wynika że miał byćserwer online dzisiaj o 9 w pekinie czyli o 3 w nocy u nas.

Opublikowano

No jest tam napisane że działa jednak nie podali żadnego patcha ip nic. Pozostaje tylko czekac. Z ich strony wynika że miał byćserwer online dzisiaj o 9 w pekinie czyli o 3 w nocy u nas.

czyli jutro odpala ?? xD:)

Rekrut
Opublikowano

MySro juz dziala, tylko nie czaje ocb z tym 10d, w stall networku jest mozliwosc wyszukania 10d ale odrazu dc, ludzie z sunami biegaja na 10d+9, ale u npc nie ma mozliwosci kupienia itwmkow 10dgr, nie obczailem jeszcze

Rekrut
Opublikowano

potrzebuje jakiegos normalnego media.pk2 do MySro, mam aktualnie to z 10dgr itp ale niezbyt mi przypadło do gustu, jakby ktoś miał w miare aktualne i w miare normalne to proszę o link;)

Opublikowano

MySro juz dziala, tylko nie czaje ocb z tym 10d, w stall networku jest mozliwosc wyszukania 10d ale odrazu dc, ludzie z sunami biegaja na 10d+9, ale u npc nie ma mozliwosci kupienia itwmkow 10dgr, nie obczailem jeszcze

jest tak : itemki chyba mozna dropić z NPC thiefów ale potrzebne jest nowe media pk . Ja np nie moge stalla otworzyć bo odrazu mi sie wyłancza mysro ;/ . tagrze jak cos ptosze dac link

Opublikowano

Biegają, bo kupili za $. A to, że dc to norma... Stal network był zawsze na mysro zbugowany :/

Jakiś ludź usunął...

Rekrut
Opublikowano

MI nadal wyświetla się że jest inspekacja, mam złe pliki czy jest jakis inny problem?

Zmien sobie IP MediaPatcherem

a co do 100lv to z tego co sie pytalem od 90-100lv mozna dodawac str i inta, a myslalem ze to tylko dla sciemy ten 100lv

Opublikowano

Działa na tym samym ip co wczesniej. Btw widzialem goscia co mial na stallu malpke wystawioną. Normalnie kazdy crasha dostaje. Jest jakis bug albo patch ktory umozliwia otworzenie stalla i wystawieniu itemów?

Opublikowano

Działa na tym samym ip co wczesniej. Btw widzialem goscia co mial na stallu malpke wystawioną. Normalnie kazdy crasha dostaje. Jest jakis bug albo patch ktory umozliwia otworzenie stalla i wystawieniu itemów?

Bug niwelujący buga? Co za głupota... Pewnie znowu zrobią inspekcję, żeby naprawić błędy :/

Jakiś ludź usunął...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...