Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z KV-1S`=

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zauważyłem 2 tyg temu ze czołg kv-1 i kv-1S są zbugowane czy coś takiego mam założone działo co wali 450 a wale nim po 60 max w czołgi od 3 do 6 tieru nie wiem co to ma byc a jak założę działo co wali do 200 to pisze ze wale po 1000 bug czy co

Opublikowano

to jest tak te działo nie ma zwykłych pociskow tylko odłamkowe jak sie nie przebijesz to walniesz tak za 100 plus minus.

a jak widzisz ze walisz po 1000 to prawda ale jak kilku graczy walnie w ten sam czołgo jednoczesnie do pokazuje sume razem a nie osobno ,mam nadzieje ze pomogłem

Opublikowano

Witam zauważyłem 2 tyg temu ze czołg kv-1 i kv-1S są zbugowane czy coś takiego mam założone działo co wali 450 a wale nim po 60 max w czołgi od 3 do 6 tieru nie wiem co to ma byc a jak założę działo co wali do 200 to pisze ze wale po 1000 bug czy co

Reinstal albo grasz haubicą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...